Kedy potrebujeme servis počítačov?

Kedy potrebujeme servis počítačov?

Na servis počítačov si väčšinou spomenieme až vo chvíli, kedy nám počítač vypovedá službu. Zo zákona schválnosti sa to vždy stáva v tú najnevhodnejšiu chvíľu, ako napríklad deň pred odovzdaním projektu alebo prezentácie. Pravidelná starostlivosť a servis počítačov by mali podobným stresujúcim scenárom predchádzať.

Včasná diagnostika

Kvalitný servis počítačov poskytuje komplexnú starostlivosť, kam patrí včasná diagnostika zariadenia. Pravidelná údržba, čistenie a monitoring hardwaru aj softwearu počítača znižuje riziko výpadku a minimalizuje čas na jeho prípadné odstraňovanie. Servis počítačov skontroluje aj jeho možné prehrievanie a v prípade potreby znižuje hluk spotrebiča profylaxiou.

Servis počítačov

Servis počítačov zahŕňa tiež pravidelný upgrade softwearu, kontrolu funkčností a nastavení operačného systému, programov a aplikácií. Častým odstraňovaním nepotrebných a nefunkčných programov sa uvoľňuje miesto v pamäti počítača a zároveň zrýchli jeho výkon. Súčasťou preventívnych opatrení servisu počítačov je i kontrola antivírusovým programom a eliminácia škodlivých súborov z počítača. Dobrý servis počítačov sa vie postarať aj o archiváciu a pravidelné zálohovanie všetkých uložených dokumentov zákazníka.

Poradenstvo

Kvalitný servis počítačov navrhuje riešenia a inovácie pre plynulé fungovanie počítača zákazníka. Vie navrhnúť riešenia pre optimalizáciu výkonu nielen počítača, ale aj káblových a bezdrôtových počítačových sietí. Profesionálni servisní technik zároveň zaškolí zákazníka o optimálnom používaní počítača.

Servis počítačov tiež zahŕňa výmenu nefunkčných dielov, batérií a akumulátorov, výmenu rozbitých displeyov, opravy flex káblov, výmenu poškodených konektorov, testovanie komponentov a množstvo ďalších činností.

V prípade, že hľadáte servis počítačov alebo sa potrebujete poradiť o čomkoľvek ohľadom počítača, kontaktujte spoločnosť PVS Computer, s.r.o.. Čaká vás ochotný personál s mnohoročnými skúsenosťami.

Ak premýšľate nad novým príslušenstvom k počítaču a zvažujete ceny, spravte si pred kúpou dobrú rešerš.

Servis počítačov väčšinou hľadáme až keď sme v koncoch. Sú tu ale také, ktoré poskytujú kvalitné služby za dobrú cenu. Neodkladajte servis počítačov, kým nebude neskoro.


Vajanského 5673 /30 08001 Prešov
tel.: +421517599220

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888