Dôvody, pre ktoré sa oplatia sklá a fólie na mobil

Dôvody, pre ktoré sa oplatia sklá a fólie na mobil

Škrabance či pád – a váš nový mobil už nevyzerá ako nový? Stavte na ochranné sklá a fólie. Ide o pomerne lacnú záležitosť, ktorá vo výraznej miere ochráni váš smartfón. Nezanedbateľným je aj fakt, že sklá a fólie vám ušetria nemálo peňazí. Obrazovka totiž patrí k najdrahším častiam mobilného telefónu a nákladná oprava je v prípade jej prasknutia či iného poškodenia jedinou možnosťou. Účinnou prevenciou sú práve sklá a fólie.

Sklá a fólie uchovávajú hodnotu mobilu

Šetríte si naň aj niekoľko mesiacov a stačí jeden pád či škrabanec a váš nový smartfón má estetickú škvrnku, na ktorú sa pozeráte vždy – pri telefonovaní, písaní SMS, chatovaní, fotení… jednoducho pri každom používaní svojho mobilu. Preto si drvivá väčšina zaobstaráva dostatočnú ochranu, ktorú predstavujú nielen puzdrá, ale aj sklá a fólie. Ide o pomerne lacné produkty v porovnaní s kúpou nového smartfónu či opravy displeja, ktorá niekedy stojí aj niekoľko stoviek eur. Sklá a fólie sa teda skutočne vyplatia. Chránia displej a ten ostáva aj po rokoch v pôvodnom stave. Sklá a fólie sa postarajú, že obrazovka ostáva čistá a neporušená, čo zaiste oceníte v prípade predaja svojho mobilu. Sklá a fólie totiž prispievajú k zachovaniu hodnoty telefónu, ktorý aj po rokoch vyzerá ako nový. Pozitívom je, že sklá a fólie napomáhajú k odolnosti povrchu mobilu aj pri závažnejšom mechanickom poškodení. Vítanou vlastnosťou, ktorou sa sklá a fólie vyznačujú, je ich extrémna tenkosť. Sklá a fólie neprispievajú k celkovej hrúbke mobilu, sú veľmi nenápadné a zároveň efektívne a účinné.

Sklá a fólie od overených predajcov

Sklá a fólie majú dokonalú 100 %-nú priehľadnosť a úžitkovosť. V žiadnom prípade neobmedzujú funkcie či používanie aplikácií v telefóne. Sklá a fólie majú zaoblené rohy, takže nehrozí ich samovoľné odliepanie. Majitelia mobilov si pochvaľujú skutočnosť, že sklá a fólie postačí jednoducho nalepiť na suchý a nečistôt zbavený displej. Predajcovia distribuujú sklá a fólie s potrebným príslušenstvom ako multifunkčnou handričkou či utierkou na odstránenie prachu. V prípade, ak vám sklá a fólie doslúžia (napr. sklo praskne po páde mobilu), ich stačí iba odlepiť. Sklá a fólie nezanechávajú na displeji žiadne škvrny či stopy lepidla, ktoré sa nedajú odstrániť. Na záver praktická rada – nakupujte sklá a fólie od overených predajcov a dbajte, aby dané sklá a fólie boli určené pre vašu značku a typ smartfónu.

Bratislavská spoločnosť GL8 ACCESSORIES sa už viac ako 20 rokov zaoberá príslušenstvom mobilných telefónov v Číne. Náš sortiment zahŕňa všetko, čo potrebujete pre ochranu vášho mobilu, ako aj na jeho nabíjanie, počúvanie hudby či telefonovanie. Viac o firme a našej ponuke nájdete na našom e-shope.


Stará Vajnorská /17 83104 Bratislava III
tel.: +421903584093

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888