Retro trojkolka pre deti vyrobená s láskou

Retro trojkolka pre deti vyrobená s láskou

Prekrásna retro trojkolka slovenskej kvality pre vaše deti od značky 3wheel. Vyrábaná na Slovensku za použitia certifikovanej technológie a ručnej výroby. Dokonalá zábava na kolesách pre vaše deti a veľmi príjemná nostalgická spomienka pre vás rodičov.

Slovenská výroba - retro trojkolka

Niet nad slovenskú klasiku, ktorá zaručene neomrzí. Keďže sme, ako rodičia nenašli to, čo sme hľadali rozhodli sme sa to našim deťom vyrobiť. Dnes vám s hrdosťou prinášame trojkolky pre deti, pri ktorých si aj rodičia zaspomínajú na svoje detské časy. Deti nepotrebujú drahé hračky, ale rokmi overenú kvalitu. Kvalitná retro trojkolka slovenskej výroby je vhodným darčekom pre všetky deti. Trojkolka mala odjakživa svoje čaro a, keď bola na výber vo viacerých farebných prevedeniach to bolo radosti. Rovnaké je to aj u nás. Ponúkame vám krásne retro trojkolky vo viacerých farebných prevedeniach. Chlapcom sa určite zapáči modrá či biela a dievčatá si prídu na svoje, keď vysadnú na svoju červenú prípadne fialovú trojkolku.

S retro trojkolkou zábava nikdy nekončí

Slovenská značka 3wheel prináša na slovenský trh s hračkami reťazové trojkolky vysokej kvality v retro dizajne. Že sú všetky naše retro trojkolky kvalitné o tom vás presvedčí aj ich certifikovaná výroba. Bezpečnosť a stabilita, ktorú deti majú pri jazdení na detských trojkolkách je pre nás prvoradá rovnako ako aj samotný úžitok z jazdy. Pri každej príležitosti je detská trojkolka od 3wheel tým správnym darčekom. Radi vám poradíme pri výbere a predstavíme využitie retro trojkoliek. Dokonalá zábava pre vaše deti je s retro trojkolkami zaručená. Neváhajte nás kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok. Sme výrobca retro klasiky, ktorú si zamilujú všade vo svete. Doprajte svojim ratolestiam nikdy nekončiacu zábavu.

Zg. Vrbického 18 03101 Liptovský Mikuláš
tel.: +421445623118

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888