Požičovňa elektrobicyklov – objavujte krásy Liptova zo sedadla

Požičovňa elektrobicyklov – objavujte krásy Liptova zo sedadla

Vyrazte na Liptov za cyklodobrodružstvami. Požičovňa elektrobicyklov Skiservis NIŇAJ má pripravené elektrobicykle kvalitných značiek pre celú rodinu. Môžete si vyberať z rozličných modelov a veľkostí. Ako doplnok vám požičiame detskú sedačku či cyklovozík.

Požičovňa elektrobicyklov ako záruka bezpečného bicykla

Láka vás výlet zo sedadla bicykla, avšak nie ste si istí, či to vaša kondička, kĺby a nohy zvládnu? Požičovňa elektrobicyklov Skiservis NIŇAJ vám pomôže. Naše elektrobicykle vynikajú pohodlným ovládaním a navyše nemusíte až tak veľa točiť pedálmi. Bez problémov sa dostanete aj na miesta, kam by ste si bežne asi netrúfli. Obrovskou výhodou je, že s elektrobicyklom prejdete omnoho dlhšiu trasu, a to bez zbytočného zaťaženia nôh. Požičovňa elektrobicyklov Skiservis NIŇAJ je zárukou bezpečných bicyklov, ktoré sa stanú spoľahlivými partnermi na vašich cyklopotulkách. V cene požičania máte aj helmu, zámok, servisnú brašňu a v prípade potreby aj detskú sedačku. Okrem elektrobicyklov ponúkame aj odborný servis a poradenstvo. Radi vám odporučíme overené cyklotrasy a tipy na výlety po Liptove.

Skvelý bike z požičovne elektrobicyklov

Naša požičovňa elektrobicyklov funguje v troch prevádzkach – Liptovský Ján, Demänová a Liptovský Trnovec. Sú vybavené širokou ponukou horských a crossových elektrobicyklov, ktoré poskytnú maximálny pôžitok z jazdy. Poradia si s jednoduchým aj ťažším terénom. Odvezú vás po lúke aj poľných či lesných cestách. Požičovňa elektrobicyklov Skiservis NIŇAJ disponuje aj širokým sortimentom cyklodoplnkov a výbavy. Predávame pumpy, multikľúče, prilby, rukavice, oblečenie, pedále, fľaše na pitie, brašničky, montpáky, okuliare a i. Súčasťou našich služieb je aj pojazdná požičovňa (bicykle či kolobežky dovezieme priamo k vám), požičovňa bicyklov aj lyžiarskej, snowboardovej a skialpovej výstroje. Taktiež zabezpečujeme servis a predaj lyží a snowboardov. Celú ponuku nájdete na našom webe skiservis.sk.

Za Ohradami 451 03202 Závažná Poruba
tel.: +421905357133

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888