Prečo by vrecková led baterka nemala chýbať v žiadnej základnej výbave?

Prečo by vrecková led baterka nemala chýbať v žiadnej základnej výbave?

Vrecková led baterka je ľahkým a predovšetkým praktickým nástrojom. Dnes vreckové baterky len málokedy používame, keďže väčšinou sa spoliehame na smartfóny. V nasledujúcich riadkoch si zhrnieme, aké výhody vrecková led baterka má a v akých situáciách sa môže zísť. Vreckové led baterky totiž toho zvládnu omnoho viac, ako spomínané osvetlenie zo smartfónu, ale to už asi všetci tušíme.

Vrecková led baterka

Vrecková led baterka súčasnosti je ľahká na manipuláciu a praktická na úschovu. Široký sortiment bateriek ponúka rôzne svetelné toky a dosahy svetla. Eshop Turboled.sk ponúka vreckové led baterky so svetelným tokom od 500 až do 100 000 lumenov. Ponúkané vreckové baterky majú dosah svetla niekoľko stoviek metrov. Väčšina z nich zabezpečuje viaceré svetelné režimy vrátane SOS režimu. Sú vodotesné, nárazuvzdorné a pripravené na rôzne nevyspytateľné podmienky v prírode. Hodia sa na rôzne akcie - od rybačiek, stráženie objektu, až po základnú výbavu v domácnosti.

Základná výbava domácnosti

Vrecková led baterka by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Samozrejme, v domácej výbave netreba mať “reflektor” so 100 000 lumenmi, ktorý sa hodí na výnimočné prípady, ale stačí niečo slabšie nad 1000 lm. Vrecková led baterka sa môže v domácnosti hodiť najmä kvôli nečakaným udalostiam ako je výpadok elektrického prúdu. Hodí sa aj pri kontrole šachty, podkrovia či kontrole iných neosvetlených častí domu či záhrady. To isté platí aj pri základnej výbave chaty či chalupy alebo iného súkromného objektu.

Vrecková led baterka aj do auta

Baterka na svietenie patrí medzi nepovinnú, ale odporúčanú výbavu auta. Eshop Turboled.sk okrem vreckových led bateriek vo svojom sortimente ponúka aj široký výber čeloviek. Čelovky ako aj vreckové led baterky sa zídu nielen šoférom, ale aj poľovníkom, rybárom, turistom, bežcom, cyklistom, prípadne na vojenské či iné účely. Vrecková led baterka by mala byť šoférovi vždy po ruke v prípade akejkoľvek situácie, najmä počas nočných hodín.

Vreckové led baterky

Vrecková led baterka má stále svoje pevné miesto domácej výbave, ale aj vo výbave mnohých športovcov a zamestnancov rôznych odborov. Dnes trh ponúka ľahké baterky so silným svetelným tokom na niekoľko stoviek metrov prispôsobené aj do nepriaznivých prírodných podmienok, ktoré vydržia desiatky hodín.

Turboled.sk sa venuje predaju a distribúcii vreckových led bateriek, čeloviek a taktických svetiel svetových značiek. Eshop je výhradným dovozcom značiek ArmyTek a Tiablo. Ponúka značky ako AceBeam, Fenix, GACIRON, GOAL ZERO, iForway, Imalent, Klarus, LED LENSER, LEMAX, LG, NITECORE, OLIGHT, PETZL a Soshine. Väčšina ponúkaných výrobkov je testovaných v teréne majiteľom eshopu, ktorý kladie dôraz na vysokú kvalitu ponúkaného sortimentu.

263 95632 Nadlice
tel.: +421948900158

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888