Ubytovanie na Orave - perfektná dovolenka a skvelé služby.

Ubytovanie na Orave - perfektná dovolenka a skvelé služby.

Čo všetko vám ponúka ubytovanie na Orave?

Kto už bol niekedy na Orave vie, že sa tam musí opäť vrátiť. Už len samotné ubytovanie v Zuberci v dedinke, ktorá sa nachádza na severnej Orave je zážitkom na celý život. Množstvo krásnych penziónov a kolíb na vás doslova číha z každej strany. Či už prichádzate na Oravu za zážitkami, alebo pracovne, môžete si byť istí fantastickou atmosférou. Orava patrí k najpríťažlivejším slovenským regiónom, ktoré rozhodne treba navštíviť.

Dôvody, prečo sa ubytovanie na Orave oplatí

Oravu si dobre pamätáme ešte z čias rozprávok Maťka a Kubka a aj podľa toho, že počasie tam býva často odlišné od iných kútov Slovenska. Každopádne Orava je miestom historických pamiatok, nádhernej prírody, mnohých legiend a nespočetným množstvom prekrásnych kolíb s ubytovaním a vynikajúcou ponukou jedál. Na Orave nemáte čas na nudu. Okolie Oravy ponúka množstvo výletov. Medzi najznámejšie patrí zaručene Oravský hrad, ale aj Múzeum oravskej dediny, Zuberec – Brestová, či obľúbená Tatralandia. Pravidelní návštevníci Oravy vedia, že jeden deň na Orave jednoducho nestačí. Navštíviť viaceré pamiatky, medzi ktoré zaručene patrí aj Múzeum oravskej dediny a Socha Krista v obci Klin nestihnete za jeden deň.

Aké typy ubytovania Orava ponúka?

Aby ste stihli navštíviť aspoň tie základne pamiatky Oravy potrebujete sa ubytovať. Na výber máte viacero možností, od hotelov až po penzióny, koliby a chaty. Koliba má svoje čaro a ten pravý oravský nádych. Ak vám navyše ponúka komfortné ubytovanie s vynikajúcou kuchyňou a nefalšovaným salašom v blízkosti, mohla by to byť tá správna voľba pre vás. Koliba Josu v Zuberci bola postavená v duchu tradičnej ľudovej architektúry ľudu severnej Oravy. V prekrásnej a neopakovateľnej atmosfére za zvuku tónov ľudovej hudby zo Zuberca ochutnáte regionálne kulinárske špeciality a nápoje. Okrem toho sa môžete tešiť na čarovné ubytovanie so všetkým, čo k tomu patrí. Na výber je ubytovanie v kolibe, penzióne, ale aj v chatke. Všetky typy ubytovania majú svoju neopakovateľnú atmosféru, ktorá znásobuje čaro Oravy.

Vyberte sa na dovolenku do krásnych kútov Slovenska. Spoznajte hlbšie čaro krásneho oravského kraja a jeho nezameniteľnú atmosféru si zachováte na celý život. Ubytujte sa v prekrásnom prostredí penziónu Zuberec a zažite dovolenku na akú sa nezabúda. Od dovolenky až po súkromné či firemné akcie, ale aj nezabudnuteľné svadobné oslavy.

Borová 469 02732 Zuberec
tel.: +421435395133

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888