LED rampa na štvorkolku a iné užitočné doplnky

LED rampa na štvorkolku a iné užitočné doplnky

Led rampa na štvorkolku je ideálna pre všetkých tých, ktorí sa snažia vyladiť svoje vozidlo, aby mali z jazdy viac radosti a poskytli si zážitky a adrenalín. Samotná led rampa sa radí do sekcie tuningových doplnkov. Na trhu ich nájdete množstvo doplnkov, preto sa treba zamyslieť nad tým, čo najviac zvýši komfort jazdy v rôznych podmienkach, zvýši výkon vozidla a zlepší jeho vzhľad. V článku prinášame prehľad základných a tuningových doplnkov, ktoré sa oplatí kúpiť.

Led rampa na štvorkolku – jeden zo skvelých doplnkov štvorkolky

Led rampa na štvorkolku poslúži všetkým tým, ktorí radi vybehnú na cesty aj počas večerných hodín. Počas tmy sa osvedčí ako doplnkový zdroj svetla ku klasickým svetlám. Led rampy vynikajú svojim výkonným dosvitom, luxusným dizajnom, vysokou kvalitou a vytváraním čistého svetelného lúču zaručujúceho maximálne osvetlenie.

Výber led rampy závisí od účelu jej používania. Vybrať si môžete led rampu s nižším výkonom, ktorá vám bude stačiť na bežné využitie. V prípade, že štvorkolka slúži napríklad na záchranné akcie, vyberte si led lampu s vyšším výkonom. 

Čo okrem led rampy na štvorkolku vybrať?

Led rampa na štvorkolku je užitočnou doplnkovou výbavou vášho stroja. Čo ďalšie odporúčame pre výbavu vašej štvorkolky? Medzi prvé patria brzdové strmene, ktoré slúžia na fixáciu brzdovej platničky a podieľajú sa na rýchlom zastavení vozidiel. Taktiež je dobré zainvestovať do dielov, akými je brzdové obloženie, ktoré zaručí správnu funkciu bŕzd. Rozširovacie podložky pre štvorkolku majú estetickú funkciu a postarajú sa o vysunutie kolies. Vďaka nim sú stroje robustnejšie a majú lepšie jazdné vlastnosti. Podobnú úlohu spĺňajú aj rozširovacie lemy. Tie umožňujú rozšírenie blatníkov, aby kolesá nepekne pretáčali z blatníkov a chránili tak i jazdca. 

Box pre štvorkolku je doplnkom, ktorý sa postará o zväčšenie úložného priestoru, takže sa so štvorkolkou pokojne budete môcť vybrať aj na dlhšie cesty. Hľadáte kvalitné náhradné diely pre štvorkolky alebo doplnky? U nás nájdete naozaj všetko. Ponúkame diely, ako napríklad spätné zrkadlá, brzdové strmene, doplnky všetkého druhu, led osvetlenia a mnoho ďalšieho. Nahliadnite do našej ponuky.

Prečítajte si tiež: 

Slov. dobrovoľníkov 1439 02201 Čadca
tel.: +421948541858

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888