Profesionálne autolakovanie vozidiel

Profesionálne autolakovanie vozidiel

Už žiadne škrabance na vozidle. Autolakovanie obnoví lak na akomkoľvek vozidle. Viete, koľko procesov sa za tým skrýva a, kde by ste mali nechať realizovať túto službu? Nestačí totiž len nastriekať farbu na vozidlo. Kto má najideálnejšie kompetencie na vykonávanie tohto druhu prác? Prečítajte si, ako získať krajší vzhľad svojho vozidla aj po rokoch či dôvody, prečo je lepšie nechať autolakovanie na profesionálov.

Autolakovanie krok za krokom pre krajší vzhľad vozidla

Nejeden majiteľ túži mať svoje vozidlo vždy v peknom a dokonalom stave. Amortizácia vozidla, ako aj nepríjemné nehody spôsobujú, že lak vozidla potrebuje obnoviť. K úprave laku na vozidle slúži autolakovanie, ktoré sprevádza množstvo procesov. Nie je to ako výmena oleja či vyklepania plechu. Naniesť nový lak na vozidlo je viac krokový proces, ktorý nie je možné obísť. Ako prvý proces je detailné odmastenie povrchu. Podklad na nanesenie nového laku musí byť čistý, odmastený a pripravený na fosfatáciu. Súčasťou autolakovania sú aj oplachy po jednotlivých procesoch. Finálna farba a lak sa nanášajú až po podkladovej farbe. Je to komplikovaný proces, ktorý by mali realizovať iba špeciálne školení pracovníci.

2 dôvody prečo nechať autolakovanie na profesionálov

Úpravu vozidla formou lakovania je možné realizovať aj jedným človekom. Dôležité je však myslieť na celý proces, ktorý sa musí dodržať. Aj, preto autolakovanie zverte do rúk odborníkom a nie kadejakým domácim kutilom. Rozdiel je samozrejme aj v tom či sa lakuje konkrétny diel alebo celá karoséria. Výhody autolakovania sú rôzne. Napríklad, ak má kapota vozidla čiernu farbu a prelakuje sa na bledú v lete to oceníte. Prehrievanie motora či interiéru klesne o niekoľko stupňov.

Odborne školení profesionáli na lakovanie vozidiel disponujú nielen profesionálnym vybavením, ale aj špeciálne upravenými priestormi, v ktorých sa autolakovanie realizuje. Nehovoriac o miešaní farieb, aby ste dostali presne takú farbu laku akú požadujete. Príliš veľa procesov, ale ten výsledok stojí skutočne za to. Pri starších vozidlách zmena laku urobí svoje. Na vozidle nie je žiadna časť karosérie, ktorá by sa nedala opätovne obnoviť. Zveriť svojho vozidlo do rúk lakovníkom má, teda svoje výhody. Keďže ide o nemalú finančnú investíciu skúsenosti profesionálov sú na nezaplatenie a autolakovanie vozidla je v dobrých rukách.

Špičkovými odborníkmi na lakovanie je spoločnosť AUTOGAM, ktorá okrem autolakovania realizuje aj servis či miešanie farieb. Neváhajte vložiť svoje vozidlo do rúk odborníkov, ktorí disponujú bohatými skúsenosťami.

Kragujevská 12 01001 Žilina
tel.: +421903558507

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888