Viete, ako vybrať autodoplnky správne?

Viete, ako vybrať autodoplnky správne?

Vybrať si správne autodoplnky môže byť ťažkou úlohou, keďže každému z nás vyhovuje niečo iné. Myslieť by ste mali aj na pravidelných pasažierov, napríklad členov rodiny. Aj oni totiž počas jazdy využívajú mnohé autodoplnky. Niektoré autodoplnky sa radia medzi sezónne, iné zase využijete po celý rok. Zistite, aké autodoplnky by nemali chýbať vo vašom vozidle.

Ako vybrať správne autodoplnky?

V prvom rade je potrebné zamyslieť sa nad tým, ako často jazdíte, v akom teréne a na aké vzdialenosti. Tomu následne prispôsobte aj množstvo a druhy autodoplnkov, ktoré umiestnite do vášho auta. Ak napríklad často prevážate veľa vecí, určite sa vám zíde organizér do kufra, vďaka ktorému veci nebudú rozhádzané po interiéri, ale budú umiestnené a roztriedené na jednom mieste. Zároveň, vďaka organizačným autodoplnkom, akým je organizér sa vám žiadny predmet počas jazdy nepoškodí.

V prípade, ak jazdíte často alebo jazdíte na dlhé trasy, oplatí sa investovať do bezpečnostných autodoplnkov prípadne autodoplnkov, ktoré vám poskytnú väčší komfort pri jazde a zjednodušia ovládanie. Investujte do kvalitnej opierky s podporou krížovej oblasti, držiaka na telefón, handsfee ovládania, návleku na páku či poťahu na volant.

Pokiaľ nevlastníte garáž a vaše auto parkujete vonku, určite sa vám zíde clona proti slnku. Dnes nájdete v ponuke autodoplnkov spoľahlivé predné clony i zadné clony, takže viete váš interiér spoľahlivo ochrániť pred silným slnečným žiarením a vysokými teplotami.

Druhy a typy autodoplnkov

Autodoplnky môžeme rozdeliť podľa spôsobu využitia na tie pre interiér a autodoplnky pre exteriér. Medzi tie interiérové patria napríklad poťahy na sedačky a na volant, ale tiež rôzne osviežovače vzduchu, autorohože a ďalšie príslušenstvo. Všetky interiérové autodoplnky zoženiete za relatívne nízku cenu, čo je ich obrovskou výhodou.

Exteriérové autodoplnky zahŕňajú napríklad puklice na kolesá, stierače, antény či okenné deflektory. Vonkajšie autodoplnky by ste rozhodne nemali podceňovať, pretože od nich často závisí nie len komfort ale tiež bezpečnosť jazdy. Ak napríklad šoférujete počas silného dažďa a zlomí sa vám stierač, je vhodné disponovať náhradným. Zároveň, pri exteriérových autodoplnkoch sa oplatí nešetriť a klásť dôraz na ich kvalitu.

Okrem interiérových a exteriérových rozlišujeme aj sezónne autodoplnky. Do tejto kategórie autodoplnkov spadajú napríklad už spomínané clony, ktoré zabránia prehrievaniu interiéru alebo snehové reťaze, ktoré využitie v ťažko dostupných zasnežených terénoch.

Na eshope AutodoplnkyKubo nájdete široký sortiment exteriérových aj interiérových autodplnkov. Okrem toho vám ponúkame kvalitnú autokozmetiku, oleje či darčekové predmety. Neváhajte a prezrite si našu ponuku alebo nás kontaktujte ešte dnes.

1. mája 4652 03101 Liptovský Mikuláš
tel.: +421443811310

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888