Ako funguje preprava vozidiel?

Ako funguje preprava vozidiel?

Aj preprava vozidiel musí spĺňať rôzne dôležité parametre. Ak potrebujete zabezpečiť spoľahlivú prepravu vozidiel, obrátiť by ste sa mali na profesionálnu firmu, ktorá má na takúto činnosť potrebné povolenia aj vybavenie. Vaše vozidlo zverte do rúk profesionálov, ktorí budú s vašim vozidlom narábať citlivo – tak, aby sa predišlo akýmkoľvek poškodeniam. Pri výbere spoločnosti zabezpečujúcej prepravu vozidiel vsaďte na kvalitu za výhodné ceny.

Čo musí spĺňať profesionálna preprava vozidiel?

Keď preprava vozidiel, tak jedine pod dohľadom profesionálov. Pokiaľ potrebujete vaše vozidlo spoľahlivo prepraviť z miesta A do miesta B v akejkoľvek vzdialenosti, rozhodne sa obráťte na profesionálnu firmu. Tá vám garantuje prepravu pod dohľadom skúsených pracovníkov a šoférom, ktorý presne vie ako prepraviť rôzne veľké vozidlá bezpečne a bez poškodení. Vyhnete sa tak nechceným poškodeniam vozidla. Spoľahlivá spoločnosť zabezpečujúca prepravu vozidiel má poistné krytie, v prípade nehody či nečakaných udalostí na cestách počas prepravy bude vaše vozidlo kryté poistením spoločnosti. Nemusíte sa tak obávať, že aj neúmyselné poškodenia či poškodenia zavinené treťou osobou ostanú nepreplatené.

Vaše vozidlo zverte výhradne do rúk profesionálov. Ešte pred samotnou prepravou si dohodnite podmienky a podrobne prečítajte zmluvu či dohodu o preprave vozidiel. Tá by mala obsahovať všetky podmienky aj povinnosti prepravcu. Obsahovať by mala aj cenu prepravy vášho vozidla a dráhu, po ktorej bude vozidlo prepravované. Niekedy sú pri preprave vozidiel časté aj ústne dohody, čiže dohody medzi dvomi stranami – sprostredkovateľom prepravy a osobou, ktorá potrebuje prepravu vozidla zabezpečiť. V takýchto prípadoch je vhodné mať aspoň základnú dohodu o preprave, ktorá bude obsahovať základné podmienky a dôležité body dohody. Výhodná je pritom pre obe strany, ktoré sú kryté v prípade nehody či nedodržania bodov prepravy. Spravidla, je lepšie vozidlá na prepravu zveriť do rúk spoľahlivej spoločnosti, ktorá vás vopred oboznámi s všetkými bodmi zmluvy o preprave vozidla.

Ako si vybrať spoľahlivú firmu zabezpečujúcu prepravu vozidiel

Aj vy hľadáte spoľahlivú firmu zabezpečujúcu prepravu vozidiel. Či už potrebujete zabezpečiť prepravu osobných vozidiel, nákladných vozidiel, dodávok, motocyklov či poľnohospodárskej techniky alebo iných ťažkých strojov – vaše kroky by mali smerovať ku firme s pozitívnymi recenziami od predošlých zákazníkov a s dobrým menom.

Rozhodovať sa len na základe podozrivo nízkej ceny sa neodporúča. Samozrejme, ani príliš vysoké ceny ešte neznamenajú 100% kvalitu a spoľahlivosť. Vhodné je vsadiť na overenú spoločnosť s dobrým menom, ktorá zaistí prepravu vozidiel v akostnom pomere ceny a kvality. Ešte pred jej oslovením si prečítajte viaceré komentáre a hodnotenia predošlých používateľov. Tie by mali byť predovšetkým pozitívne a hovoriť o kvalitných službách vami vybranej firmy na prepravu vozidiel.

Naša firma EU - Mobile s.r.o. ponúka 24h odťahovú službu, prepravu vozidiel, motocyklov, dodávok, poľnohospodárskej techniky, vozidiel na ekologickú likvidáciu - všetko podľa vzájomnej dohody. Neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás.

Horná 3829 /87 97401 Banská Bystrica
tel.: +421905218556

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888