Ako prebieha preprava poľnohospodárskej techniky?

Ako prebieha preprava poľnohospodárskej techniky?

Aj preprava poľnohospodárskej techniky má svoje špecifiká. Práve preprava poľnohospodárskej techniky sa radí medzi špecifické formy prepravy. Vyžaduje si špeciálny prístup pracovníkov, ako aj spoľahlivé zariadenia s vysokou nosnosťou, ktoré dokážu prepraviť poľnohospodársku techniku rôznych hmotností a veľkostí. Na prepravu poľnohospodárskej techniky si vyberte spoľahlivú spoločnosť s dostatočnými skúsenosťami, ktorej môžete dôverovať.

Preprava poľnohospodárskej techniky si vyžaduje zapojenie špeciálnej techniky

Preprava poľnohospodárskej techniky je oproti inými typom prepravy vozidiel podstatne náročnejšia. Poľnohospodárska technika je spravidla vysokotonážna. Veľká je svojou hmotnosťou aj rozmermi. Na prepravu poľnohospodárskej techniky je preto potrebné špeciálne vybavenie a technika, ktorá si poradí s naložením, prevozom aj vyložením strojov a zariadení. Jednoducho, potrebné je zabezpečiť nie len samotný prevoz, ale aj prípravu na prevoz a naloženie či zapojenie poľnohospodárskej techniky na odťahové vozidlo.

Prepravu poľnohospodárskej techniky je vhodné zveriť do rúk profesionálov. Obráťte sa na firmu s dostatočnými skúsenosťami a potrebným vybavení. Nakoľko sú poľnohospodárske stroje cenovo náročnými zariadeniami, ich poškodenie počas prepravy rozhodne neriskujte. Pri neprofesionálnej preprave môže ľahko dôjsť k poškodeniam, ktorým je lepšie sa vyhnúť. Naopak, spoľahlivá spoločnosť sa postará o prepravu poľnohospodárskej techniky bez poškodení a s citlivým prístupom počas celého prevozu. Vy určíte bod vyzdvihnutia a bod na, ktorý bude technika dovezená. Následne si so spoločnosťou zabezpečujúcou prepravu dohodnete všetky zmluvné podmienky, cenu a čas prepravy. Získate tak istotu, že vaše stroje budú prepravené spoľahlivo a bez poškodení.

Kedy sa obrátiť na odťahovú službu zabezpečujúcu prepravu poľnohospodárskej techniky

Aj poľnohospodárska technika sa z času na čas pokazí, poškodí alebo prestane fungovať v momente, kedy to najmenej očakávate. Vtedy je potrebné čím skôr privolať odťahovú službu, v ktorej kompetencii je preprava poľnohospodárskej techniky. Poľnohospodársku techniku nie je možné odtiahnuť klasickými odťahovými vozidlami, potrebná je vysokotonážna technika, ktorá dokáže odtiahnuť vozidlá s nadmernou hmotnosťou. Rovnako, pokiaľ sa poľnohospodárska technika pokazí uprostred cestnej premávky či na vozovke, ktorú využívajú aj iné vozidlá, odťahovú službu je potrebné privolať čím skôr.

Kontakt na spoľahlivú odťahovú službu zabezpečujúcu prepravu poľnohospodárskej techniky je dobré mať uložený v telefóne a vždy pri sebe. Pri výbere sa rozhodnite pre odťahovú spoločnosť s pozitívnymi recenziami od predošlých zákazníkov. Najlepšie je si vybrať odťahovú službu v okolí miest, v ktorých sa najčastejšie pohybujete. Aj v prípade urgentných situácií tak bude možné zaistiť rýchle odtiahnutie.

Naša firma EU - Mobile s.r.o. so sídlom v Banskej Bystrici ponúka 24 hodinovú odťahovú službu, prepravu vozidiel, motocyklov, dodávok, ako aj prepravu poľnohospodárskej techniky, vozidiel na ekologickú likvidáciu - všetko podľa vzájomnej dohody. Neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás.

Horná 3829 /87 97401 Banská Bystrica
tel.: +421905218556

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888