Spoľahnite sa na mobilný nákladný pneuservis, ktorý je tu pre vás NONSTOP.

Spoľahnite sa na mobilný nákladný pneuservis, ktorý je tu pre vás NONSTOP.

Mobilný nákladný pneuservis K&K Services je tu pre vás 24/7. Na nás sa môžete kedykoľvek spoľahnúť. Už niekoľko rokov sme zodpovedným partnerom na cestách pre všetkých vodičov. Číslo na náš mobilný nákladný pneuservis je preto vždy dobré mať počas šoférovania po ruke.

Aké opravy zastrešuje mobilný nákladný pneuservis?

Náš mobilný nákladný pneuservis je tu pre vás nonstop. Na cestách jednoducho nikdy neviete čo sa môže prihodiť. Niekedy môže ísť o menšie problémy, ktoré zvládnete vyriešiť aj sami – inokedy, je lepšie obrátiť sa na spoľahlivý mobilný nákladný pneuservis. Sme tu pre vás nepretržite, pretože dobre vieme, že defekt, prasknutá pneumatika či iné nepríjemnosti sa môžu prihodiť ako počas dňa, tak aj v noci.

O opravy a riešenie problémov s pneumatikami na cestách sa postará náš tím skúsených technikov. Problémy s pneumatikami na vašom nákladnom vozidle sa zakaždým pokúsime vyriešiť čo najrýchlejšie. Dôraz kladieme ako pri mobilnom pneuservise pre osobné autá, tak aj pre nákladné vozidlá predovšetkým na vysokú kvalitu odvedených práce. Spoľahnúť sa môžete na vysokú kvalitu za výhodné ceny.

Jazdite bezpečne s mobilným nákladným pneuservisom

Kontakt na náš mobilný nákladný pneuservis si dôkladne uložte do telefónu. Pokiaľ sa na cestách vyskytne akýkoľvek problém, radi prídeme priamo za vami a opravy vykonáme na mieste prípadne vo vašej garáži. Zároveň, garantuje poskytnutie prvotriednych služieb na rovnakej úrovni pri opravách vo vašej garáži, na cestách či v našom kamennom pneuservise.

Samozrejmosťou je aj mobilný autoservis, ktorý zabezpečí opravy rôznych porúch vozidiel na cestách. Rovnako vám poskytuje aj službu nonstop autoservisu, ktorú môžete využiť nepretržite v prípade akútnych či neočakávaných porúch. Na nás - K&K Services v Košiciach sa môžete vždy spoľahnúť. Neváhajte nás kontaktovať.

Bancíkovej 1/A 82103 Bratislava II
tel.: +421948599192

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888