Čo znamená detailing vozidiel a prečo by ste ho mali vyskúšať?

Čo znamená detailing vozidiel a prečo by ste ho mali vyskúšať?

Detailing vozidiel dnes už pozná hádam každý "autičkár" ale i bežný majiteľ automobilu. Pojem detailing vozidiel vznikol pravdepodobne v Anglicku alebo v Amerike a zahŕňa v sebe oveľa viac, ako len bežnú údržbu automobilov. Zistite, prečo sa detailing automobilov oplatí a aké výhody môže priniesť majiteľom vozidiel.

Čo zahŕňa pojem detailing vozidiel?

Detailing vozidiel je často skloňovaný pojem najmä v kruhoch milovníkov áut. Ak ste si však mysleli, že detailing vozidiel znamená len ich umytie, navoskovanie či povysávanie, ste na veľkom omyle.

Detailing áut v podstate znamená kompletné a dôkladné čistenie áut zvonka i zvnútra. Rozdiel medzi detailingom vozidiel a klasickým čistením vozidiel je v miere precíznosti a dôkladnosti. Kým pri klasickom čistení a údržbe interiéru a exteriéru auta ide hlavne o odstránenie hrubej špiny a základných nánosov či nečistôt, detailing vozidla je, ako už názov napovedá, o detailoch.

Poctivé umytie, vyčistenie a ošetrenie každej škáry, záhybu či hrany - to je detailing vozidiel. Cieľom služby detailing vozidiel, ktorú v súčasnosti ponúka množstvo profesionálnych detailingových štúdií, je zabezpečiť tak dôkladné umytie všetkých súčastí automobilu, až bude vyzerať ako práve kúpené. Profesionálny detailing vozidla býva zabezpečovaný pomocou profesionálnych prípravkov a technológií tak, aby čistota a lesk vozidla vydržali čo najdlhšie.

Prečo by ste do detailingu vozidla mali ísť aj vy?

Detailing vozidiel sa môže niekomu javiť ako zbytočná investícia, no opak je pravdou. Najmä v prípade, ak ste perfekcionista, je detailing vozidiel tým správnym riešením pre váš automobil. Detailing vozidiel zabezpečí naozaj hĺbkové vyčistenie vášho auta, ktoré ocenia najmä vodiči, ktorí trávia množstvo času na cestách, alebo i taxislužby, ktoré vďaka tomu majú automobily vždy pripravené pre svojich zákazníkov. Okrem toho, v prípade taxislužieb sa detailing vozidiel hodí aj z hygienických dôvodov. Vďaka hĺbkovému čisteniu, ktoré je súčasťou detailingu vozidiel, predídete možným prenosom vírusových a iných ochorení.

Precízne vyčistenie interiéru vysávaním, tepovaním či ozónovým čistením ocenia i ľudia trpiaci alergiami či zvýšenou citlivosťou na prach a nečistoty. Pokiaľ trávite veľa času v aute a viete, že máte sklony k alergiám či respiračným problémom spôsobeným prachom, detailing vozidla je pre vás to pravé. Detailing vozidiel sa okrem interiéru týka samozrejme aj exteriéru. Vďaka detailingu bude vaše vozidlo bude ako nové aj zvonka, keďže špeciálne leštenie a voskovanie laku vrátane každého detailu zabezpečí stav i vzhľad vášho vozidla ako od výroby. Ceny detailingu vozidiel sú pritom relatívne priaznivé.

U nás v DCB - Detailing Center Bratislava vám ponúkame profesionálny detailing vozidiel, ochranu laku a kompletnú starostlivosť o vaše vozidlo. V prípade záujmu si prezrite naše práce alebo nás neváhajte kontaktovať.

Galvaniho 1432 /6 82104 Bratislava II
tel.: +421944295285

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888