Servis Mitsubishi je tou najlepšou voľbou pre vaše motorové vozidlo tejto značky

Servis Mitsubishi je tou najlepšou voľbou pre vaše motorové vozidlo tejto značky

Správna a tiež periodická údržba vášho Mitsubishi vozidla je dôležitá. Servis Mitsubishi vám poskytuje vždy spoľahlivú prevádzku vozidla. Je jedno či sa jedná práve o servis značky Mitsubishi alebo inej. Nezabúdajte, že autorizovaný servis je to najlepšie, čo môžete zvoliť. To, že je drahý je už dávno mýtus. Zverte sa do rúk odborníkom. Zvoľte si vždy náhradné ale originálne diely so servisom Mitsubishi.

Servis Mitsubishi sa vám postará kvalitne o značku Mitsubishi

Na zachovanie dobrej prevádzky vozidla značky Mitsubishi je priam nutné vykonávať pravidelnú údržbu. Túto pravidelnú údržbu docielite autorizovaným servisom Mitsubishi, ktorý vás jednoznačne nesklame. V dohodnutých časových intervaloch vám servis Mitsubishi dokáže plniť túto povinnosť na vašom vozidle. Výhodou je to, že autorizovaný servis Mitsubishi vám pokojne aj pripomenie termín ďalšej prehliadky a vy tak nemusíte mať v hlave kedy, kde čo a ako. Jednoducho kvalifikovaný autorizovaný servis Mitsubishi sa vám s radosťou postará o vaše vozidlo tejto prestížnej značky. Záručné podmienky v takýchto autorizovaných servisoch Mitsubishi sú predom dohodnuté. Práve preto si dva krát rozmyslite či pôjdete do neautorizovaného servisu. V ňom vám záručné podmienky nemusia platiť.

Navyše v servise Mitsubishi máte k dispozícií často aj pozáručné podmienky. To znamená, že takýto autorizovaný servis Mitsubishi vám dokáže poskytnúť asistenčné služby MAP. V tomto prípade veľa krát autorizované servisy vytvárajú akciové ponuky. Napríklad možnosť využiť MAP po celom území Európy, a to na rok napríklad zadarmo. Premyslite si výhody a nevýhody autorizovaného servisu. Veľa krát sú autorizované servisy oveľa lacnejšie, aj keď sa to tak na prvý pohľad nemusí zdať. V prípade, že máte motorové vozidlo značky Mitsubishi, neváhajte a navštívte autorizovaný servis Mitsubishi. Určite sa vám za to vaše vozidlo oplatí dlhou životnosťou.

Čo detailne znamenajú asistenčné služby v autorizovanom servise Mitsubishi

Priamo v servise Mitsubishi sú asistenčné služby MAP vytvorené pre každého majiteľa motorového vozidla značky Mitsubishi. V prípade akéhokoľvek problému či už na území Slovenskej republiky alebo v zahraničí dokáže servis Mitsubishi zasiahnuť. To sú asistenčné služby MAP, ktoré sú veľmi výhodným krokom pre majiteľov značiek Mitsubishi. Tieto asistenčné služby v každom autorizovanom servise Mitsubishi znamenajú rýchlosť a účinnosť, pokrytie každej situácie, dostupnosť v celej Európe. Pokiaľ sa rozhodnete využiť založenie karty MAP v akomkoľvek autorizovanom servise Mitsubishi, tak môžete mať pri každej kolízií pokojné srdce. Stačí iba vytočiť číslo na karte MAP.

Sme FANCAR s. r. o. a sídlime priamo v Bratislave. Poskytujeme vám autorizovaný servis značky Mitsubishi. Prioritou našej firmy je spokojný klient. To znamená, že pristupujeme ku každému zákazníkovi jednotlivo a s dávkou profesionality. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes, pokiaľ sa vášmu Mitsubishi motorovému vozidlu rozhodnete podať tú správnu starostlivosť.


Trnavská cesta 981 82104 Bratislava-Ružinov
tel.: +421243641212

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888