Ako nájsť spoľahlivý autoservis?

Ako nájsť spoľahlivý autoservis?

Hľadáte spoľahlivý autoservis, ktorý sa stane vašim partnerom na dlhé kilometre? Pri výbere autoservisu sa zamerajte hneď na niekoľko dôležitých parametrov. Pozrite si hodnotenia autoservisu, prečítajte recenzie, porovnajte služby a zamyslite sa nad dostatočnosťou ponúkaných služieb pre potreby vášho vozidla. V prípade potreby sa stretnite s personálom a poraďte sa o ponúkanom servise. Auto zverte len do rúk skutočných profesionálov.

Ako zistíte či sa jedná o kvalitný a spoľahlivý autoservis?

Vybrať a nájsť spoľahlivý autoservis nie je vôbec jednoduché. Služby, ktoré ponúkajú autoservisy sa často krát líšia napríklad cenou, rozsahom doplnkových služieb, no najmä ich kvalitou. Ešte predtým než sa rozhodnete vaše auto zveriť do rúk autoservisu, pozrite si niekoľko dôležitých parametrov a porovnajte si ponúkané služby viacerých autoservisov. Výber autoservisu len na základe nízkych cien opráv nemusí byť šťastnou voľbou. Asi netreba vysvetľovať, že najdôležitejšia je ich kvalita, ktorá by mala byť samozrejme v akostnom pomere s cenou. Ani príliš vysoké ceny opráv a služieb hneď neznamenajú najvyššiu kvalitu. Mnoho krát sú ceny neprimerane vysoké a môže sa stať, že opravy preplatíte.

S výberom autoservisu vám pomôžu najmä recenzie a hodnotenia od predošlých zákazníkov. Tie by mali byť jedným z prvých parametrov, ktoré si pri výbere autoservisu pozriete. Netreba zabúdať, že recenzie píšu najmä veľmi spokojní a veľmi nespokojní zákazníci, takže vami vybraný autoservis by mal mať prevažne akostné odporúčania a komentáre. Pozrite si tiež galériu či realizované práce, ako i priestory autoservisu. Len tak si budete istý, že ste vaše auto zverili do dobrých rúk.

S profesionálnym autoservisom sa jazdí ľahšie

Nie je autoservis ako autoservis. Aj keď sa môže na prvý pohľad zdať, že sa líšia len v cenách, nie je tomu vôbec tak. Profesionálny autoservis vám poskytne zoznam ponúkaných služieb, ako i doplnkových služieb, spolu s cenníkom. Ceny uvedené v cenníku sa samozrejme pri špecifických opravách či pri expresných opravách môžu o niečo navýšiť, avšak spoľahlivý autoservis by vám o navýšení mal zakaždým informovať v predstihu. V neprofesionálnych autoservisoch sa neraz stáva, že na prvý pohľad atraktívna, veľmi nízka, cena opravy sa vo finále navýši aj dva či tri krát alebo autoservis vykoná doplnkové služby bez upozornenia a súhlasu majiteľa auta. S takýmito praktikami sa v profesionálnom autoservise nestretnete. Kompletný servis motorových vozidiel zverte do rúk odborníkov, na ktorých sa môžete vždy spoľahnúť.

Autoservis Tibor Mészároš – to je rýchly a odborný servis osobných aj úžitkových motorových vozidiel. Sídlime v Šamoríne a do portfólia našich služieb patrí bežný servis a opravy vozidiel, údržba automobilov, servisné prehliadky a mnohé iné služby. Autám a ich majiteľom rozumieme, preto nám môžete bez obáv zveriť vaše vozidlo.


Čilistovská 573 /18 93101 Šamorín
tel.: +421905630724

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888