Viete čo by mal ponúkať kvalitný autoservis?

Viete čo by mal ponúkať kvalitný autoservis?

Kvalitný autoservis ponúka služby zahŕňajúce množstvo činností, ktoré sú spojené so starostlivosťou a bezpečnosťou vášho vozidla. Jednou z najvyhľadávanejších služieb autoservisu je napríklad 3D geometria, služby pneuservisu či zabezpečenie pravidelných kontrol a opráv vozidla. Autoservis by mal ponúkať služby, ktoré sa postarajú o dokonalú pojazdnosť vášho vozidla. Zoznam autoservisových služieb si vyžiadajte vo vašom autoservise.

Aké služby ponúka spoľahlivý autoservis?

Spoľahlivý autoservis by mal ponúkať všetky služby, ktoré sú potrebné pre bezproblémové fungovanie vozidla a jeho dobré ovládanie. Medzi najvyhľadávanejšie služby autoservisu, ktoré z času na čas potrebuje každý majiteľ automobilu dozaista patria základné opravy, servis motora, výmeny pneumatík, opravy a výmeny bŕzd a prevodoviek vozidla. Dôležitou službou je odborná 3D geometria alebo doplnkové nastavenie či opravy klimatizácie. Taktiež by vám mal kvalitný autoservis ponúknuť mnohé doplnkové služby, ako napríklad test svetlometov, servis mechaniky či servis skiel. Ďalšou dôležitou službou je i servis brzdovej sústavy, ktorá je nevyhnutná pre správne riadenie a ovládanie vozidla.

Tieto i mnohé iné služby by vám mal ponúknuť každý dobrý autoservis, neváhajte sa informovať o službách, ktoré sú pre vás dôležité ešte pred výberom vášho autoservisu. Vaše auto by ste mali zakaždým zveriť do dobrých rúk. Všimnite si ako pracuje personál autoservisu, ako vyzerá priestor či vybavenie, ktoré autoservis používa, a tiež si prečítajte viaceré recenzie či hodnotenia predošlých zákazníkov. Nezabúdajte, že recenzie píšu ako spokojní tak i nespokojní zákazníci, dobrý autoservis by tak mal mať najmä akostné hodnotenia a pozitívne reakcie od predošlých klientov.

Jedno z najvyhľadávanejších služieb autoservisu je 3D geometria, viete prečo je dôležitá?

3D geometria patrí medzi najvyhľadávanejšie služby autoservisu. Hlavným dôvodom je, že ide o povinnú revíziu vozidla pri ktorej dochádza k správnemu nastaveniu kolies, volantu a zabezpečeniu správneho ovládania automobilu či iného vozidla na vozovke. 3D geometriu je nutné vykonať aspoň raz do roku alebo vždy keď si všimnete akúkoľvek odchýlku od bežného stavu vozidla a pohodlnosti pri jeho ovládaní. Vo všeobecnosti platí, že volant vozidla by sa mal automaticky vrátiť do východiskovej polohy hneď po jeho otočení doprava či doľava a na jeho ovládanie by nemalo byť potrebné vynakladať silu. Vďaka kvalitnej 3D geometrii a iným službám autoservisu bude vaše vozidlo pracovať tak ako má.

Spoločnosť Auto Kollár autoservis v Žiari nad Hronom vám ponúka profesionálne služby autoservisu pre osobné automobily a dodávkové vozidlá do 3,5t. Zabezpečujeme širokú škálu služieb od opráv automobilov, cez pneuservis, diagnostiku, 3D geometriu až po klampiarske, lakovnícke a mnohé iné práce. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

Svätokrížske námestie 257 /19 96501 Žiar nad Hronom
tel.: +421903510391

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888