Ako si vybrať spoľahlivý autoservis?

Ako si vybrať spoľahlivý autoservis?

Už dlhšie hľadáte autoservis, ktorý bude vaším spoľahlivým partnerom v prípade akútnej poruchy auta a budete sa naň môcť kedykoľvek spoľahnúť? Pri výbere toho správneho autoservisu sa zamerajte na niekoľko parametrov. Prečítajte si viaceré recenzie a zamyslite sa či sú služby autoservisu dostačujúce pre vaše potreby. Porovnajte si cenové ponuky a osobne sa stretnite s personálom. Svoje auto by ste mali zveriť len do rúk skutočným odborníkom.

Aké parametre by mal spĺňať kvalitný autoservis?

V súčasnosti existuje naozaj veľa autoservisov, nie každý však ponúka rovnaké služby, a preto nie je jednoduché vybrať si ten správny. Pri výbere autoservisu by ste sa mali pozrieť na niekoľko dôležitých parametrov a porovnať si ponúkané služby. Rozhodovať sa len na základe ceny tiež nemusí byť správne. Viaceré autoservisy dnes ponúkajú svoje služby naozaj za nízke ceny, avšak častokrát na úkor kvality, ktorá je pri servise spojenom s automobilmi rozhodujúca. Na druhej strane, ani príliš vysoká cena za služby autoservisu nemusí znamenať nadštandardnú kvalitu a služby môžete ľahko zbytočne preplatiť. Skutočne kvalitný autoservis ponúka svoje služby v pomere dobrej ceny a kvality.

O kvalite autoservisu vám napovedia aj recenzie zákazníkov. Tie nepíšu len spokojní zákazníci, ale aj tí nespokojní. Môžete sa tak dozvedieť kľúčové informácie a prečítať si názory od viacerých klientov. Dobrý autoservis by mal mať prevažne kladné hodnotenia. Ak sa stále neviete rozhodnúť, zastavte sa v autoservise osobne a na bližšie informácie o ponúkaných službách sa opýtajte osobne. Všimnite si v akých priestoroch prebiehajú opravy a aké nástroje používajú pracovníci pri práci. Vôbec nie je hanbou opýtať sa na ich kvalifikáciu či skúsenosti spojené s opravou a servisom vozidiel.

Nie je autoservis ako autoservis

Spoľahlivý autoservis vás informuje, alebo ukáže cenník konkrétnych služieb ešte pred začatím opravy či iného servisu, samozrejme môže dôjsť k menším odchýlkam, ak sa vyskytne nečakaná porucha alebo náročnejšia oprava, avšak o každej oprave navyše by ste mali byť informovaní. Čoraz viac vodičov sa stretlo so situáciou kedy autoservis vykonal opravy či servis navyše bez bližšieho informovania a o navýšení ceny za servis sa dozvedeli až pri preberaní vozidla z autoservisu. Takýto postup je neštandardný a v kvalitnom autoservise sa vám podobná situácia prihodiť nemôže.

Pneuservis ALPEX, spol. s.r.o. v Šali vám ponúka kvalitné služby spoľahlivého autoservisu na jednom mieste už viac než dvadsať rokov. Niekoľkoročné skúsenosti a pozitívne recenzie od spokojných zákazníkov hovoria o našom odbornom a individuálnom prístupe ku každému zákazníkovi. Či už potrebujete akútnu opravu auta, alebo hľadáte dlhodobého a spoľahlivého partnera pre vaše vozidlo, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poradíme a poskytneme profesionálny servis za výhodné ceny.


Kráľovská 5138/1 92701 Šaľa
tel.: +421905604843

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888