Oprava preliačín bez lakovania, gitovania a straty hodnoty vášho auta

Oprava preliačín bez lakovania, gitovania a straty hodnoty vášho auta

Oprava preliačín je nevyhnutnosťou a dokonca záchranou najmä v troch prípadoch – krupobitie, nepozornosť vodiča a vandalizmus. Nemusíte mať hneď hlavu v smútku, šikovní autoklampiari si s preliačinami hravo poradia a váš štvorkolesový tátoš bude ako predtým. Tajomstvom je ekologická, pomerne rýchla, mimoriadne úspešná a populárna metóda PDR, ktorá nevyžaduje dodatočné lakovanie či gitovanie.

Oprava preliačín PDR technológiou

Vodiči sa neraz stretli s nie práve ukážkovým zaprakovaním auta či malým ťuknutím, po ktorom nasleduje odovzdanie vozidla servisným mechanikom, ako aj oprava preliačín rôznych veľkostí. Aktuálnym hitom je šetrná a efektívna metóda PDR. Ide o americkú technológiu, ktorá už zachránila nemálo automobilov. Nielenže je v porovnaní s klasickým vyrovnávaním plechov oveľa rýchlejšia, ale zároveň aj lacnejšia. Oprava preliačín PDR metódou je i ekologická, keďže nevyužíva žiadne chemické prípravky. Vodiči ocenia aj jej jednoduchú aplikáciu. PDR oprava preliačín je totiž zväčša realizovaná na počkanie. A to bez dodatočného gitovania a lakovania. Oprava preliačín PDR metódou tak šetrí nielen čas, ale aj energie a dokonca i financie – a to až do úžasných 50 %. Výhodou je aj to, že takáto oprava preliačín zachová pôvodný stav auta, ktoré nestratí svoju hodnotu po nepríjemnom incidente ako nehoda, krúpy či vandalizmus. Vo farbe vozidla či štruktúre jeho laku nezbadáte žiadny rozdiel. Preliačiny sa totiž opatrne pomocou špeciálneho náradia postupne vytláčajú z vnútornej aj z vonkajšej strany bez akéhokoľvek poškodenia.

Oprava preliačín iba u skúsenej firmy

Aký pán, taký pes je známe slovenské príslovie, ktoré možno dnes obmeniť aj do podoby Aký pán, také auto. Asi všetci majitelia áut budú súhlasiť, že dôsledky krúpov či úderov od kameňov na karosérii svojich tátošov vnímajú veľmi citlivo. Aj preto oprava preliačín pre nich predstavuje dôležitú činnosť, ktorú je nevyhnutné zveriť odborníkom. Z toho dôvodu si k tomu poriadne sadnite, surfujte po jednotlivých stránkach autoservisov, pýtajte sa známych, čítajte recenzie na tému oprava preliačín a vyberte si pár spoločností. Tie následne oslovte a informujte sa, ako prebieha oprava preliačín v ich réžii. Niektoré dokonca ponúkajú bezplatnú obhliadku a cenovú ponuku. Dbajte, aby sa oprava preliačín spájala s automatickou zárukou servisu na vykonanú prácu. Niektorý servis dokonca pristane na to, že oprava preliačín bude realizovaná vo vašej garáži.

Opravou áut po krupobití či po neopatrnom parkovaní sa zaoberá spoločnosť Car Spot, s. r. o. (PDR centrum) v Banskej Bystrici. PDR metódu aplikujeme už viac ako 10 rokov. O kompletný servis vášho vozidla sa postará náš skúsený tím mechanikov, klampiarov a technikov.

Kremnička 3 97405 Banská Bystrica
tel.: +421911272886

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888