Počuli ste už o termíne zváračská škola?

Počuli ste už o termíne zváračská škola?

Priamo zváračská škola poskytne svojim študentom vyučenie v danom odbore. Nie je nič lepšie, ako keď sa chopíte svojej šance a remesla, ktoré vás baví a vyučíte sa priamo na škole, ktorá je na to určená. Na zváračskej škole sa vám dostane odborného vzdelania a vy tak rovno môžete plnohodnotne fungovať vo svojej profesií. Neváhajte a prihláste sa do zváračskej školy ešte dnes.

Prečo je zváračská škola potrebná ak chcete vykonávať remeslo zvárania?

Pokiaľ sa chcete venovať tradičnému zváračskému remeslu, je pre vás zváračská škola ako uliata. V takomto type školy dostanete ponuku kurzov, ktoré sa týkajú výhradne zvárania. Zváračská škola vás jednoducho pripraví na remeslo, ktoré chcete vykonávať. Vo zváračskej škole nájdete množstvo kurzov, vzhľadom na vašu šikovnosť a tiež na vaše skúsenosti. Zváračská škola primárne poskytuje kurzy pre začiatočníkov a dokonca aj pre skúsených zváračov, ktorí by si chceli zlepšiť svoje schopnosti. Jednoducho zváračská škola vám prinesie kurzy presne pre vás a na mieru. Ponorte sa do remesla zvárania, pretože to tu bude vždy a bude vždy potrebné a tradičné.

Samozrejme, že súčasťou zváračskej školy je aj absolventská skúška. Táto skúška a priebežné skúšky zváračskej školy by mali spĺňať normy EÚ a tým pádom sa nemusíte obávať, že by váš certifikát nebol uznávaný. V zváračskej škole sa prechádza taktiež aj úradnou skúškou, aby ste mohli dokázať vaše zručnosti pri použití plameňa alebo elektródy a podobne. V tejto skúške si určite prejdete aj spájkovaním, ktoré je pri zváračskom remesle určite nevyhnutné. Vďaka zváračskej škole dokážete nadobudnúť štatút profesionálneho a spoľahlivého zvárača. Certifikát priamo zo zváračskej školy vás určite v zamestnaní uprednostní a nielen morálne, ale aj platovo.

5 základných bodov zváračskej školy

Keď začínate v zváračskej škole, ako sa hovorí od nuly, musíte začať samozrejme najprv so základným zváračskými kurzami. To je prvý dôležitý bod, ktorému sa nevyhnete, pokiaľ sa chcete stať úspešným zváračom. Neskôr vás profesionáli, ktorí vyučujú v zváračskej škole zaškolia a začnú s vami vykonávať prax, na ktorej sa naučíte rôznym technikám. Tipy a triky, ktoré sa dozviete na odbornej zváračskej škole vám v praxi veľakrát pomôžu. Samozrejme ďalším bodom úspešného absolvovania zváračskej školy je aj školenie a následné preskúšanie zo základných bezpečnostných ustanovení. V štvrtom už takmer cieľovom bode si prejdete úradnou skúškou, ktorá vám po jej úspešnom absolvovaní umožní nadobudnúť príslušný spomínaný certifikát. No a napokon vám zváračská škola pripraví neskoršie periodické skúšky v prípade predĺženia platnosti vašej profesie zvárača.

STREDNÁ ODBORNÁ ŠKOLA DREVÁRSKA alebo inak inštitúcia poskytujúca vzdelávanie v študijných odboroch, ktorými sú drevárstvo, zváranie, strojárstvo, odbor výpočtovej techniky či odbor autoopravovne. Keďže vykonávame aj podnikateľskú činnosť, radi vám poskytneme ubytovanie. Neváhajte a už dnes sa prihláste do odbornej školy, ktorá vám vylepší vašu kariéru.

Lúčna 1055 09301 Vranov nad Topľou
tel.: +421574462755

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888