Farma - to je zdravie plné chutí

Farma - to je zdravie plné chutí

Slovo farma je známe každému z nás a hádam všetci vieme, že sa na farmách realizuje chov dobytka a pestovanie kvalitných plodín. Prečo sú však produkty z fariem kvalitnejšie ako tie dovážané? Viete prečo je dobré podporovať lokálnych farmárov namiesto veľkoobchodov? Aké produkty nájdeme na hydinovej farme? Poďme sa na to pozrieť bližšie v tomto článku.

Veľkoobchod verzus farma

Farmárske produkty sa dostávajú do popredia viac ako inokedy. Nielenže sú zdravé, ale sú hlavne z našich končín. Vyrábané zlatými slovenskými rukami podľa tradičných receptúr a procesov výroby ako aj chovu. Sú farmy, ktoré sú zamerané čisto na chov a predaj hydiny či iných druhov chovných zvierat. Potom sú farmy, ktoré sú zamerané aj na chov, aj na pestovanie plodín. Z následného chovu a pestovania vyrábajú kvalitné a zdravé produkty, ktoré sa dostanú priamo na naše taniere.

Malé lokálne farmy si držia kvalitu, ktorú dovážané produkty zo zahraničia nemajú. Je prirodzené konzumovať plodiny aj mäso z domáceho prostredia ako také, ktoré je dovážané z ďalekých krajín. Preto je mäso aj plodiny z fariem pre nás zdravšie a výživnejšie. Na farmách sa dodržujú tradičné postupy pri chove zvierat, ako aj pri pestovaní plodín. Vždy je lepšie nájsť si svoju lokálnu farmu alebo farmára a podporovať jeho prácu kupovaním produktov. Takýmto spôsobom podporujeme zamestnanosť na Slovensku aj rast ekonomiky.

Aké produkty nájdeme na hydinovej farme?

Na Slovensku máme množstvo fariem s rozličným zameraním. Každá má však kvalitné produkty a v tom majú obrovskú výhodu oproti dovážaným produktom zo zahraničia. Napríklad na takej hydinovej farme dostaneme kvalitu v podobe čerstvých kačiek, husí, kurčiat a moriek. Čerstvosť je symbolom kvality, ktorú nájdete na kvalitných farmách. Kto miluje pečenú kačku určite už pozná rozdiel medzi kupovanou z veľkoobchodu a kvalitnou vykŕmenou kačicou s veľkou pečeňou. Rozdiel je obrovský a kvalita v kombinácii s čerstvosťou je pre kačku z farmy výrazná. Podporovať naše domáce a lokálne farmy by malo byť samozrejmosťou nielen pre milovníkov hydiny.

Kvalitná kačica, hus, kura či morka, ktorá je vyliahnutá a chovaná priamo na farme kvalitným a zdravým krmivom má v sebe množstvo živín a zložiek potrebných pre náš organizmus. Preto, ak ste ešte neskúsili kvalitnú hydinu z farmy, navštívte Agro - Hydinu Godány, ktorá sa zaoberá chovom, spracovaním a predajom kvalitnej hydiny.

45 92542 Trstice
tel.: +421903533103

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888