Požičovňa vŕtačiek ponúka viaceré modely vŕtačiek

Požičovňa vŕtačiek ponúka viaceré modely vŕtačiek

Požičovňa vŕtačiek vám zapožičia kvalitnú vŕtačku na pár dní či dlhšie obdobie. Ak potrebujete profesionálnu vŕtačku no jej cena je privysoká, v požičovni vám radi požičajú model presne podľa vašich potrieb. Je dobré, aby ste pravdivo uviedli na čo ju budete využívať, pretože len tak bude zabezpečená efektivita pri práci a jej bezchybné ovládanie pri rôznych úkoloch. Je lepšie prenechať výber na profesionálov, ktorí vám všetko vysvetlia.

Čo zvážiť pri výbere vŕtačky?

Pri kúpe vŕtačky je najdôležitejšie určiť si jej budúci účel tak, ako aj pri každom inom nákupe elektrického náradia. Ak potrebujete vŕtačku len na menšie práce v dome či byte, ako napríklad vyvŕtanie diery do steny na uchytenie poličky alebo obrazu, určite nebude potrebné investovať do drahých modelov s niekoľkými funkciami. Ak však viete, že vŕtačku budete používať často, napríklad pri stavebných prácach, určite by ste sa mali poradiť s odborníkom a uprednostniť drahšiu, ale výkonnejšiu vŕtačku, optimálne s ukazovateľom 0,5 až 0,7 kW.

V špecializovaných predajniach nájdete vŕtačky presne podľa vašich potrieb. U tých moderných je dôležitým parametrom aj regulátor rýchlosti, bez ktorého je veľmi ťažké vykonávať niektoré operácie. Na vŕtačke bez regulátora rýchlosti by ste možno ušetrili, no sprievodným nechceným efektom by bolo zníženie rýchlosti pri práci, ktorej sa chce vyvarovať asi každý, či už pracujete na vlastnom projekte alebo ste firma, ktorá vypláca zamestnancov hodinovou sadzbou.

Častou chybou pri používaní vŕtačky je neprofesionálne manipulovanie a neprimeraná starostlivosť. Veľa krát pracovníci na vŕtačku prehnane tlačia, odkladajú ju na nevhodné miesta, prevážajú bez ochranného obalu či zabúdajú pravidelne ochladzovať v studenej vode. Nezabúdajte, že správnym používaním vŕtačky dokážete výrazne predĺžiť jej životnosť.

Aké služby ponúka požičovňa vŕtačiek?

Vŕtačku si môžete aj vypožičať v požičovni. Ak potrebujete vŕtačku len na pár dní, nemusíte ju hneď kupovať. Taktiež, ak máte len základnú vŕtačku no z nejakých dôvodov potrebujete výkonnejší model, povedzme na zložitejšie práce na stavbe, obrátiť sa môžete na požičovňu, V kvalitnej požičovni nájdete široký výber vŕtačiek podľa vašej potreby. Navyše, personál požičovne vám poradí s výberom tej najvhodnejšej a ukáže ako ju správne ovládať. Vŕtačku si môžete rezervovať na rôzne dlhé obdobie a dokonca dobu vypožičania predĺžiť.

Firma Rolta v Brezne je spoľahlivým partnerom v oblasti výroby a predaja hydraulických hadíc, spojovacích materiálov a prenájmu elektrického a ručného náradia. V našej požičovni náradia nájdete široký sortiment vŕtačiek na každý druh práce, ako aj iné kvalitné náradie profesionálnych značiek. Naši zamestnanci vám radi poradia s výberom a vysvetlia zásady správneho používania.

Staničná 4181 97701 Brezno
tel.: +421905786194

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888