Domy na kľúč si nás získali

Domy na kľúč si nás získali

Domy na kľúč sú moderným riešením v stavebníctve. Určite ste už o nich počuli. Keďže na Slovensku ich radíme ešte stále k novinkám vo výstavbe domov, stretnúť ste sa mohli s informáciami, ktoré o nich hovoria priaznivo, ale aj nepriaznivo. Pravdou je, že domy na kľúč prinášajú oveľa viac výhod než nevýhod a svojho budúceho majiteľa si dokážu získať na prvý pohľad. Pozrime sa na hlavné benefity, ktoré prinášajú.

Domy na kľúč sú zhotovované z kvalitných materiálov

Ako to už býva pri každom produkte, aj tu platí zlaté pravidlo – kvalitný materiál robí kvalitný produkt. Možno ste zachytili negatívne výroky na adresu domov na kľúč, hovoriace o ich nekvalite a označení ako dočasné či provizórne riešenie bývania.

Za hranicami, najmä v ekonomicky vyspelých krajinách, sú takéto domy snáď najvyhľadávanejšími a veľmi obľúbenými. Postupne percentuálne prevyšujú klasické murované stavby, čo z nich robí jednotku na trhu. Je pravdou, že v časoch keď domy na kľúč len vznikali, boli dočasným riešením pre svojich majiteľov. Avšak za desiatky rokov boli technológie a používané materiály podstatne zdokonalené a dnes svojim majiteľom slúžia desiatky rokov. S istotou môžeme povedať, že poskytujú pohodlné, moderné a plnohodnotné bývanie. Všetky materiály používané pri výrobe museli prejsť náročnými testami kvality a certifikáciami. Môžu sa pýšiť napríklad svojou odolnosťou voči parazitom, plesniam alebo ohňu.

Domy na kľúč šetria čas i peniaze

V dnešnej, tak trochu uponáhľanej, dobe vám dom na kľúč dokáže ušetriť naozaj veľa času v porovnaní s výstavbou klasického domu. Zároveň vám pri tom ušetrí financie, ktoré môžete investovať napríklad do rodiny či svojich koníčkov.

Pri realizácii domov na kľúč platí, že čas sú peniaze. Hovoríme tu o rýchlom stavebnicovom modely výstavby, kedy sa zvlášť vyrobia jednotlivé panelové časti, ktoré sa následne spájajú a osádzajú do základovej dosky. Výsledkom je čistá a zároveň rýchla stavba. Časový rozsah výstavby sa vzťahuje aj k náročnosti projektu a niektoré stavby môžu pre svoju špecifickosť trvať dlhšie. Vo väčšine prípadov sa do svojho nového domu na kľúč môžete nasťahovať do 3 až 4 mesiacov. Fanúšikom domov na kľúč je aj počasie, nakoľko môžu byť montované v akomkoľvek počasí. Je teda len na vás kedy sa rozhodnete začať s výstavbou.

Spoločnosť MARTINS GROUP, s.r.o. vám ponúka komplexné riešenie výstavby domov na kľúč. Radi vám poradíme a navrhneme najlepšie riešenie na mieru pre vás. Každý má trochu iné predstavy o svojom budúcom bývaní, preto sa neváhajte na nás obrátiť a informovať sa o vhodných riešeniach pre vaše požiadavky. Kontaktovať nás môžete telefonicky, emailom alebo osobne na našom pracovisku v Žiline.

Mariánske námestie 29 /6 01001 Žilina
tel.: +421902880816

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888