Efektívne sťahovanie – ako to všetko zvládnuť?

Efektívne sťahovanie – ako to všetko zvládnuť?

Kompletné sťahovanie býva často veľmi náročné na čas, energiu i finančné prostriedky. Samotný priebeh sťahovania komplikuje najmä množstvo sťahovaných vecí alebo ich rozmery. V tomto článku sa dozviete, ako jednoducho a efektívne zvládnuť veľké sťahovanie a nezblázniť sa. Využiť pritom môžete vlastné prostriedky, alebo osloviť profesionálne sťahovacie služby.

Sťahovanie svojpomocne

Sťahovanie je možné zvládnuť aj svojpomocne. Mnoho ľudí sa rozhodne vyriešiť sťahovanie na vlastnú päsť, aby ušetrili čo najviac finančných prostriedkov. Nie vo všetkých prípadoch však ušetríte sťahovaním vo vlastnej réžií. Dôležité je dopredu si premyslieť množstvo vecí, ktoré budete sťahovať a koľko jázd bude nutné urobiť. Sťahovanie vlastným osobným autom môže vyjsť oveľa viac ako využitie sťahovacích služieb alebo prenajatie si dodávky. Ak máte známych, rodinu či priateľov, ktorí sú ochotní vám so sťahovaním pomôcť, opäť ušetríte. Aj v takom prípade sa však môže stať, že nebudú vždy k dispozícií a sťahovanie sa vám tak predĺži a vás to bude stáť nemálo energie. Navyše, vaša rodina či známi, ktorí nie sú profesionáli zo sťahovacej služby vám môžu spôsobiť nemalé škody na majetku neodbornou manipuláciou. Sťahovanie svojpomocne je ideálnym riešením najmä v prípade, ak nemáte veľa vecí, prípadne nadrozmerné či ťažké veci – napríklad klavír. Dôležitá je najmä dobrá organizácia a pevné nervy.

Sťahovanie s profesionálmi

Sťahovanie zabezpečené profesionálnou sťahovacou službou so sebou prináša množstvo výhod. Aj napriek vyšším nákladom sa profesionálne sťahovacie služby oplatia. Profesionálna sťahovacia služba pre vás vytvorí efektívnu a vhodnú stratégiu sťahovania, čím vám ušetrí kopu času a energie. Určia sťahovací postup či množstvo a typ škatúľ, ktoré budete potrebovať vzhľadom na typ sťahovaných predmetov i nadrozmerných vecí. Profesionáli zo sťahovacej služby majú bohaté skúsenosti s manipuláciou s rôznymi predmetmi a pri sťahovaní využívajú overené postupy. Navyše dôkladne označia a zabalia všetky predmety aj v závislosti od ich krehkosti. Pri vybaľovaní tak budete mať istotu, že váš majetok je nepoškodený a vďaka označeniu budete presne vedieť, čo sa kde nachádza. Mnohé sťahovacie služby ponúkajú tiež možnosť odvozu nepotrebných vecí do zberného dvora, takže budete mať opäť o starosť menej.

Oproti svojpomocnému sťahovaniu zabezpečia profesionáli efektívne, rýchle a bezpečné sťahovanie vášho majetku za pomoci overených postupov a s použitím kvalitnej techniky a vozidiel. Ušetríte si kopu starostí aj energie. Z hľadiska financií sa vám sťahovanie s profesionálmi môže takisto vyplatiť viac, ako zle zorganizované svojpomocné sťahovanie bez techniky či pomoci okolia.

Profesionálne sťahovanie pre vás zabezpečí aj Sťahovanie PRIMA. Ak potrebujete sťahovanie v meste Zvolen, neváhajte nás kontaktovať. Oceníte u nás najmä ľudský a individuálny prístup s ohľadom na vaše požiadavky.

Janka Kráľa 911 /1 96231 Sliač
tel.: +421915829947

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888