Chcem najlepší autorizovaný servis pre moje auto. Ako na to?

Chcem najlepší autorizovaný servis pre moje auto. Ako na to?

Ku kúpe auta zvykneme pristupovať s maximálnou zodpovednosťou. Lenže ako vybrať kvalitný autorizovaný servis, keď internetové stránky či telefónne zoznamy sú doslova preplnené množstvom ponúk? Nenechajte sa nachytať „zaručenou kvalitou“ či „najlepšou cenou“ a stavte na zdravý rozum. Pomôžu vám pri tom aj nasledujúce jednoduché tipy a odporúčania.

Autorizovaný servis a jeho web – čo si všímať?

Upriamte pozornosť na zverejnené certifikáty. Svet automobilov a techniky napreduje míľovými krokmi, a preto je prospešné dopĺňať cenné poznatky. Získané certifikáty servisu ručia za poskytované služby a sú vysvedčením servisáka – profesionála, ktorý sa neustále zlepšuje. Certifikovaný personál je vizitkou kvalitného autorizovaného servisu. Všímajte si aj zverejnenie poskytovaných služieb a cenníka, ktoré by malo byť samozrejmosťou webovej stránky servisu. Nepríjemné prekvapenia predsa nemáme radi, obzvlášť v oblasti financií. Je dôležité uvedomiť si, že autorizovaný servis nie je len o oprave áut. Vyžaduje si budovanie vzťahov vo firme i mimo nej. Výsledkom sú spoľahliví partneri, s dlhoročnými skúsenosťami na tuzemskom i medzinárodnom trhu. Autorizovaný servis taktiež vzbudzuje väčšiu dôveru, ak možný klient vidí jeho dielne, zamestnancov či vykonanú prácu. Do servisu tak príde osoba, ktorá ho pozná. A to vďaka obyčajnej fotogalérii.


Informácie priamo od zdroja

S problémom vám najlepšie poradí pracovník servisu. Osobne, telefonicky alebo mailom. Všímajte si jeho odpovede – či sú ústretové, odborné, bez úskokov, t. j. či sa v problematike vyzná, alebo nie. Ak sa autorizovaný servis nachádza mimo vášho mesta, opýtajte sa, kde ho nájdete. Užitočná môže byť mapa na webe.


Známy vždy poradí dobrý autorizovaný servis. Či?


Aktuálne fungujú mnohé online portály, kde sa používatelia zdôverujú s poskytnutým servisom. Prečítajte si viaceré hodnotenia a nerozhodujte sa na základe niekoľkých odporúčaní či kritik. Pozor aj na osobné odporúčania. Nenaleťte kamarátovi kolegovho strýka, ktorý má – podľa slov kolegu – top servis. Overujte! Opýtajte sa kolegu, koľkokrát využil služby autorizovaného servisu, či cena zodpovedala kvalite a či oprava vydržala, alebo sa auto po týždni opäť porúčalo do servisu.
V LKW-SERVIS Valovič ponúkame autorizovaný servis už od roku 2009. Poskytujeme opravu a údržbu nákladných a úžitkových vozidiel, návesov i prívesov. Radi sa postaráme aj o vášho tátoša.

Šenkvická cesta 14 /D 90201 Pezinok
tel.: +421948265989

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888