Aké doplnky pre poľovníkov sa môžu pri poľovačke hodiť?

Aké doplnky pre poľovníkov sa môžu pri poľovačke hodiť?

V minulom článku o poľovačke sme rozoberali, čo všetko by všetko mal mať poľovník vo svojej základnej výbave. Tentokrát sa zameriame na doplnky pre poľovníkov, ktoré robia poľovačku poľovačkou. Aby sme to zhrnuli, posledne sme spomínali, že na poľovačku by sme mali mať dobré oblečenie prispôsobené ročnému obdobiu a počasiu, kvalitnú obuv, zbrane a strelivo, ale aj ďalšie poľovnícke potreby. Takže, ktoré doplnky pre poľovníkov máme na mysli?

Vábnička ako amulet každej poľovačky

Minule sme načrtli akou nevyhnutnosťou sú pre poľovníka ďalekohľad, čelovka, puzdro či batohy. Doplnky pre poľovníka tvorí aj množstvo ďalších drobností. Poľovníci starej školy určite uprednostnia počas lesnej pochôdzky klasický kompas pred mobilnými aplikáciami. Povinnou výbavou každého poľovníka je vábnička, drobný predmet napodobňujúci rôzne zvuky zvierat, ktoré chce uloviť. Kompas a vábnička by nemali chýbať vo vrecku žiadnemu zarytému poľovníkovi.

Na ceste za úlovkom

Na posiedky či spoločenské poľovačky je množstvo výrobkov, ktoré poľovačku robia o niečo komfortnejšiou. Široký sortiment zameraný na poľovnícke potreby a doplnky pre poľovníkov ponúka spoločnosť Sagitarius sídliaca Trnave, kde je vám príjemný personál nadšencov lovu, je vždy ochotný poradiť a podeliť sa o svoje skúsenosti. Dopomôcť poľovníkovi k úspešnému úlovku môžu aj rôzne neutralizátory ľudského pachu, ktoré niektoré poľovnícke potreby predávajú. Ak spomíname pachy, doplnky pre poľovníkov ponúkajú pestrý výber vôní najmä v podobe ovocných nektárov, ktoré sa dajú vyhľadať aj ako vnadidlá pre zver.

S trofejou domov

Po úspešnom úlovku prichádza ďalšie kolo práce, na ktoré každý poľovník čaká aj nekonečné hodiny. Dokumentovanie a váženie úlovku, si spokojný poľovník po menšej oslave s ostatnými priateľmi lovu odnáša domov na nosiči pre zverinu. Doplnky pre poľovníkov ponúkajú pre tieto príležitosti podložky pod trofej alebo starostlivosť o ňu pre jej dlhšiu trvácnosť.

Doplnky pre poľovníkov

Spomenuli sme kompas, vábničku, neutralizátory pachu, vnadidlá na zver, váhu či nosiče alebo podložky na zverinu ako nevyhnutné doplnky pre poľovníkov v akcii. Dnešné poľovnícke potreby a doplnky pre poľovníkov ponúkajú široký sortiment výrobkov, ktoré pokrývajú všetky súčasti tohto malého obradu. Nejde o to si poľovačku zjednodušiť, ale proste len o niečo viac si ju spríjemniť.

Hlavná 42 /22 91701 Trnava
tel.: +421335516624

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888