Stavby na kľúč – čo všetko by ste mali vedieť?

Stavby na kľúč – čo všetko by ste mali vedieť?

Hľadáte nové bývanie – značka: čo najrýchlejšie? Skúste stavby na kľúč. Ak zveríte svoju nehnuteľnosť dôveryhodnej a zodpovednej firme, odmenou vám bude nielen vysnívané bývanie na mieru. Stavby na kľúč majú totiž jednu charakteristickú vlastnosť. A síce, že ide o hotové nehnuteľnosti, do ktorých sa možno nasťahovať okamžite po prevzatí stavby. Stačí zbaliť nábytok a kufre. Čo ešte hovorí v ich prospech?

Výhody stavieb na kľúč

Stavby na kľúč vám ušetria obrovské množstvo času a energie. Jednoducho sa nemusíte o nič starať. Všetky práce prebiehajú v réžii stavebnej firmy, ktorú ste si najali. Žiadne starosti ohľadom zháňania materiálov, kvalifikovanej pracovnej sily, dokončovania prác a pod. Jednoducho sa nasťahujete a bývate. Stavby na kľúč sú obľúbeným riešením pre tých, ktorí nemajú k stavbárčine vzťah. Ktorí nevedia, ako sa stierkujú či maľujú steny, zakladajú dvere a okná, ukladá podlaha alebo dlažba. Druhou kategóriou sú tí, ktorí síce možno majú teoretickú predstavu o vymenovaných stavebných prácach, ale netrúfajú si na ich realizáciu. Nezabúdajte, že stavby na kľúč si žiadajú systematickosť a logickosť prác, na ktoré stavebná firma poskytuje záruku. Samozrejmé by mali byť kvalitné materiály a skúsení stavbári. Kombináciou týchto faktorov vydržia stavby na kľúč bezpečne a spoľahlivo slúžiť niekoľko desaťročí.

Stavby na kľúč – pohodlný variant pre vaše nové bývanie na mieru

Stavby na kľúč sú teda z pohľadu svojich nových majiteľov / investorov bezproblémové riešenia. Kým prebieha stavba vášho nového domu, vy si môžete užívať rôzne voľnočasové aktivity či čas strávený s rodinou bez akýchkoľvek obmedzení či narušení pracovného alebo súkromného harmonogramu. Obrovským benefitom je, že stavby na kľúč je možné postaviť už za pár mesiacov a po dokončení ich okamžite obývať. Nepodceňujte ani spomínanú záruku na práce, ktorá je zvyčajne daná na niekoľko rokov (ide o akési potvrdenie firmy, že svojej práci verí). Pri prípadnom poškodení sa nemusíte o nič starať. Stavebná firma ich v rámci reklamácie odstráni na svoje náklady. Na škodu zaiste nie je ani odborné poradenstvo, ktoré štandardne zahŕňajú stavby na kľúč. Získate pomoc pri výbere vhodného pozemku, projektu aj materiálov. Niektoré firmy dokonca ponúkajú aj zastupovanie pred stavebným úradom či realizáciu inžinierskych stavieb.

Aby stavby na kľúč prebehli bez zbytočných problémov, je potrebné osloviť skúsenú firmu, akou je napríklad JK projekt. Ponúkame projektovanie stavieb, inžiniersku činnosť aj realizáciu stavieb. Samozrejmé je vybavenie potrebných dokumentov a povolení.

Kalnická cesta 12 93401 Levice
tel.: +421903376951

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888