Plachty na terasu a prístrešok – dozveďte sa o nich viac

Plachty na terasu a prístrešok – dozveďte sa o nich viac

Článok v skratke:

Plachty na terasu a prístrešok predstavujú pevné a estetické riešenie.

Poskytujú optimálnu ochranu pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi, je tiež sú funkčné a ľahko ovládateľné. 

Terasové plachtové zastrešenie si nájde priaznivcov medzi tými, ktorí hľadajú lacnejšiu a praktickú alternatívu.

Plachty na terasu a prístrešok sú ideálnou možnosťou, ako ochrániť nielen konštrukčný materiál pred poveternostnými podmienkami. Takéto zastrešenie terasy alebo altánku je dôležitým prvkom a nepochybne zvyšuje komfort ich užívania. Vhodné krycie plachty na terasu a prístrešok vám umožnia využiť ich aj za menej priaznivých okolností a poveternostných podmienok. Ak hľadáte kvalitné plachty na altánok alebo terasu, prečítajte si náš článok.

Plachty na terasu a prístrešok – praktické a elegantné riešenia

Plachty na terasu a prístrešok predstavujú efektné a elegantné riešenia. Umožnia vám vychutnať si terasu či altánok v sezóne od jari do jesene, keď je počasie premenlivé a rozmarné aj v zime vytvoria jedinečné miesto. Vďaka použitiu riešenia, akým sú plachty na terasu a prístrešok dokážete tiež zväčšiť úžitkovú plochu našej záhrady.

Plachty na terasu a prístrešok sú vyrobené z veľmi odolného PVC materiálu (polyvinylchlorid). Tento materiál má gramáž 650g/m². Je vysoko mechanicky odolný, vodeodolný a odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom. 

Plachtová krytina na mieru

Plachty na terasu a prístrešok vyrábame vždy na mieru, to znamená podľa individuálneho návrhu zákazníka. Plachty sú vyrábané zakaždým na zákazku, preto doba realizácie takejto zákazky trvá niekoľko dní. 

Plachtové zastrešenia vyrábame vždy striktne podľa požiadaviek našich zákazníkov tak, aby sme na 100 % splnili ich očakávania a taktiež, aby tieto prekrytia dokonale ladili s miestom určenia. Preto, ak chcete zastrešenie, ktoré vám bude slúžiť dlhé roky a bude kvalitne zrealizované, zvoľte si našu prácu. Tieniaca technika je sféra, v ktorej sme ozajstní odborníci. Okrem spomínaných plachiet na terasy pre vás ochotne zabezpečíme autoplachty – ich výrobu a servis a inú tieniacu techniku.

Prečítajte si tiež:

Kollárova 4329/85 03601 Martin
tel.: +421904535933

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888