Kvalitný väzníkový krov – nosnú konštrukciu strechy pre vás zhotovíme v meste Prešov a okolí

Kvalitný väzníkový krov – nosnú konštrukciu strechy pre vás zhotovíme v meste Prešov a okolí

Väzníkový krov tvorí hlavnú nosnú konštrukciu strechy. Vďaka pomerne ľahkej stuženej konštrukcii väzníkového krovu je možné prenášať vysoké zaťaženia strechy na pomerne veľký rozpon konštrukcií. Možno ho poznáte aj pod pomenovaním priehradový väzník. Kvalitný väzníkový krov pre vás zhotovia naši skúsení majstri z KROVPLUS s.r.o. v Prešove a okolí.

Prečo je väzníkový krov skvelým riešením aj pre vašu strechu?

Väzníkový krov je hlavnou nosnou konštrukciou pre strechu. Väzníkový krov vďaka svojej špeciálne navrhnutej konštrukcii umožňuje prenášať vysoké zaťaženia strechy na pomerne veľký rozpon konštrukcií. Väzníkový krov tak predstavuje stabilnú a priestorovo stuženú rovinnú konštrukciu.

Väzníkový krov je rovinným rámom, ktorého jednotlivé dielce - väzníky sú vzájomne prepojené a spojené prelisovanými tŕňmi a styčníkovými doskami. Súčasťou väzníkového krovu sú aj priebežne kĺbovo uložené horné a dolné pásové a výplňové prúty. Všetky diely väzníkového krovu sú navrhnuté tak, aby streche zabezpečili maximálnu oporu.

Prečo je pri výstavbe striech použitie väzníkového krovu odporúčané?

Väzníkový krov tvorí pre strechu dôležitú oporu. Strechy s využitím krovového väzníka, alebo inak väzníkové strechy, sú charakteristické stabilitou aj dlhou životnosťou. Väzníkový krov tvoria viaceré trojuholníky, ktoré sú postavené v rade za sebou a sú vzájomne prepojené.

Takýto typ strechy je vhodný pre rodinné domy, haly, sklady, administratívne budovy, komerčné prevádzky či spoločenské priestory. Vhodný je tiež pre rôzne priemyselné objekty, športové haly, hospodárske stavby a iné podobné objekty. Obľúbenou voľbou je aj pri pasívnych či nízkoenergetických domoch. V prípade záujmu o využitie našich služieb nás neváhajte kontaktovať. Sme tu pre vás v Prešove a okolí. Naše služby môžete využiť aj v mestách Košice, Poprad, Vranov nad Topoľov, Michalove alebo v rámci celého východného Slovenka.

Prečítajte si tiež:

Väzníková strecha od firmy z Prešova – spoznajte jej výhody?

Budovateľská 34 08001 Prešov
tel.: +421908667997

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888