Na čo slúži podhrabová doska

Na čo slúži podhrabová doska

Podhrabová doska, ako už samotný názov našepkáva slúži proti podhrabaniu. Vďaka nej sa už nemusíte obávať toho, že po príchode domov nenájdete vášho domáceho maznáčika vo svojej záhrade. Pomocou podhrabovej dosky zamedzíte divokým zvieratám, aby sa dostali na váš pozemok a zničili ho. Aké ďalšie benefity pre ploty tento diel predstavuje? Prečítate v článku.

Podhrabová doska a jej montáž

Podhrabová doska predstavuje hotové plotové dielce, ktoré sú zvyčajne v rozmere plotového múrika. Montáž pletiva s využitím podhrabovej dosky sa nijak nemení, pretože podhrabová doska sa montuje hneď po zabetónovaní a vytvrdnutí plotových stĺpikov.

Postup montáže podhrabovej dosky je nasledovný. Do stĺpikov si pomocou skrutkovača uchytíte držiak vo výške, akú potrebujete a následne zasuniete podhrabovú dosku. Inštalácia podhrabovej dosky šetrí čas, ktorý potrebujete na oplotenie pozemku, pretože sa vďaka nej vyhnete betónovaniu, kopaniu a šalovaniu múrikov. Navyše, nemusíte čakať na vytvrdnutie betónu. Podhrabové dosky sa môžu vrstviť aj v dvoch radoch na seba. Vďaka doskám prerastanie buriny a trávy pod plotom nedostane šancu a kosenie trávnika bude pre vás hračka. Doska zároveň vytvára bariéru pred koróziou plotu a zvyšuje jeho životnosť. Poslednou výhodou, akú podhrabová doska prináša je nižšia cena oplotenia.

Inštalácia podhrabových dosiek profesionálmi

Zvážili ste všetky benefity inštalácie podhrabovej dosky a chcete, aby tvorila súčasť vášho oplotenia? Nemáte však čas, ani zručnosti na realizáciu tohto projektu? Zverte túto činnosť odborníkom, ktorí vás nielen odbremenia od tejto činnosti, ale aj dodajú materiál akým je pletivo na plot a ostatné potrebné prvky pre oplotenie.

Obráťte sa na nás. Zrealizujeme pre vás montáž pletivových oplotení od návrhu až po realizáciu. Ponúkame kompletný sortiment oplotení pre firmy, rodinné domy, chatky, pozemky.

Športová 116 99106 Záhorce
tel.: +421915830011

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888