Ochranné siete pre zvýšenú ochranu voči pádu na staveniskách

Ochranné siete pre zvýšenú ochranu voči pádu na staveniskách

Bezpečnosť na staveniskách by mala byť na prvom mieste. Naša firma FINSO vám ponúka vysokokvalitné ochranné siete, ktoré zabezpečia zvýšenú bezpečnosť pre vašich zamestnancov. Na staveniskách či pri práci vo výškach môže dôjsť k pádu zamestnancov či pádu rôznych predmetov a stavebných pomôcok. Ochranné siete sa postarajú o ich zachytenie.

Prečo by ochranné siete nemali na staveniskách chýbať?

Kvalitné ochranné siete by mali byť povinnou výbavou každého staveniska. Úlohou ochranných sietí je spoľahlivé zachytenie padajúcich predmetov aj zachytenie osôb v prípade pádu z výšky. Všeobecne platí povinnosť byť pripútaný a používať bezpečnostné popruhy pre všetkých pracovníkov vo výškach. Avšak, ak predsa len dôjde k pádu, vďaka ochrannej sieti bude pád tlmený bez rizika dopadu na tvrdú zem.

Rovnako dôležité je použitie ochrannej sieti pre zachytávanie padajúcich predmetov. Pri práci na staveniskách sa neraz stáva, že z výšky spadne pracovný nástroj či pracovný predmet. Ochranné siete ich spoľahlivo zachytia. Zvýši sa tak bezpečnosť nie len pre pracovníkov vo výške, ale aj pre osoby pohybujúce sa v okolí staveniska.

Aké je využitie ochranných sietí na staveniskách?

Ochranné siete poskytujú všestranné využitie a zaisťujú zvýšenú bezpečnosť na staveniskách. Chýbať by nemali na staveniskách ani pri prácach na výškových budovách. Nami ponúkané ochranné siete spĺňajú normy (EN1263-1) a sú zárukou vysokej kvality a spoľahlivosti.

S výberom vhodného typu ochranných sietí pre vaše potreby vám radi poradíme. V našej ponuke tiež nájdete široký sortiment plachiet. Ponúkame vám rolovacie plachty, autoplachty na mieru, krycie plachty či spoľahlivé PVC plachty, ako aj plachty na terasu a plachty na altánok. V našej ponuke nájdete aj termozávesy a vysokokvalitné žinenky. Neváhajte nás kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Praktické žinenky do telocviční aj pre športoviská

Vysokoškolákov 3151 01001 Žilina
tel.: +421417637335

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888