Novostavby na mieru

Novostavby na mieru

Moderné a kvalitne realizované novostavby, ktoré vám budú slúžiť dlhé roky vo vysokom štandarde. Obráťte sa na profesionálov zo SOKI, pre ktorých sú stavebné a remeselné práce každodennou súčasťou. Stavte na profesionálov vo svojom obore.

Špecializujeme sa na výstavby novostavieb

Nové a moderné bývanie podľa predstáv a požiadaviek svojich budúcich majiteľov realizujeme podľa presne stanovených postupov. Akékoľvek výstavby, ako aj rekonštrukcie bytov a domov potrebujú svoj čas, ktorý sa nedá uponáhľať. Pretože kvalita má svoje postupy. Vieme, čo všetko je potrebné zrealizovať, aby výsledná novostavba Žilina bola nielen pekná, ale aj kvalitná. Kompletné služby v oblasti výstavby začínajú už inžinierskou a projektovou činnosťou. Snažíme sa vytvárať bývanie, v ktorom budete dlho a spokojne žiť po generácie. Dbáme nielen na každý detail a požiadavky, ale aj na finančné možnosti každého klienta. Individuálny prístup je pre nás absolútnou prioritou. Zverte svoje bývanie do našich rúk.

Staviame moderné novostavby

Sme spoločnosť SOKI, ktorá sa zameriava na stavebné a remeselné práce. Staviame moderné novostavby, realizujeme rekonštrukcie bytov, domov ako aj iných typov nehnuteľností. Samozrejmou činnosťou je aj zateplenie, ktoré realizujeme na akýchkoľvek nehnuteľnostiach. Rekonštrukcie, zateplenia či kompletná realizácia na kľúč sú činnosti, ktoré vykonávame odborne a s kvalitnými materiálmi. Zákazníkom umožňujeme kombinovať ľubovoľný výber materiálov, farieb ako aj konštrukčných postupov. Stavať moderne a prinášať zákazníkom širokú škálu možností je pre nás záväzok. Pracujeme s modernými technológiami a náradiami, aby nielen novostavby boli realizované vo vysokej kvalite. Váš domov snov prenechajte skúseným odborníkov zo SOKI, ktorí sa výstavbe a rekonštrukciám venujú od roku 2008.

Prečítajte si tiež:

Majerská 1530/31 01001 Žilina
tel.: +421911131877

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888