Oplotenie pozemku si nesie so sebou isté zákonitosti

Oplotenie pozemku si nesie so sebou isté zákonitosti

Bezpečné oplotenie pozemku je potrebné a dobré vnímať hneď z niekoľkých hľadísk. Je to drobná stavba prinášajúca so sebou isté zákonné povinnosti. Je potrebné, aby ste vaše oplotenie pozemku brali z technického či z dizajnového hľadiska. Neváhajte sa na nás obrátiť. Ponúkame vám ploty za top cenu.

Ako riešiť oplotenie v dome?

Aj, keď sa jedná o bežné oplotenie pozemku, je dôležité dodržovať medze zákona. Samozrejme, že vás v tomto smere usmerníme a poradíme vám. Pre oplotenie pozemku existujú práve zákony, ktoré usmerňujú tento fakt. Konkrétne sa oplotenie pozemku vzťahuje na zákon o územnom plánovaní a stavebnom poriadku. Nezabúdajte, preto na to, že každú vašu stavbu aj keď sa jedná o oplotenie pozemku je potrebné nahlásiť stavebnému úradu. Keď máte tieto právne veci v poriadku, môžeme sa pustiť do plánovania konkrétneho oplotenia. Poskytujeme vám ploty podľa vašich predstáv. Stačí nám ich priblížiť.

S betónovým oplotením sa postaráte o vašu ochranu

Viete si vybrať u nás hneď z niekoľkých variácií oplotenia. Samozrejme, že každé oplotenie so sebou prináša istú dávku komfortu a predovšetkým aj ochranu. Preto na to nezabúdajte aj pri jeho výbere. Prvým krokom pre oplotenie vášho pozemku je jednoznačne obhliadka vášho terénu. Spolu s vami zhodnotíme aký plot by pre vás bol ideálny. V ponuke máme betón na betónové oplotenie. Toto oplotenie je veľmi obľúbené. Betónový plot od nás bude kvalitne vyrobený a namontovaný. Na tento fakt sa viete určite plne spoľahnúť. Poskytujeme vám totiž certifikovaný betón, ktorý sa jednoznačne na oplotení mať oplatí. Kontaktujte nás pokojne ešte dnes. Môžete nám napísať email, zatelefonovať nám alebo nás navštíviť osobne. S radosťou vás obslúžime.

Pri Kostole 170 02942 Bobrov
tel.: +421911227223

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888