Protipožiarne nátery oceľových konštrukcií pre zvýšenú bezpečnosť na pracovisku

Protipožiarne nátery oceľových konštrukcií pre zvýšenú bezpečnosť na pracovisku

Protipožiarne nátery oceľových konštrukcií zabezpečia zvýšenú ochranu budov a pracovísk v prípade vypuknutia požiaru. Naša firma Kokorov HD s.r.o. má s realizáciou protipožiarnych náterov oceľových konštrukcií dlhoročné skúsenosti. Garantujeme vám použitie výhradne vysokokvalitných náterov, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Na čo slúžia protipožiarne nátery oceľových konštrukcií

Protipožiarne nátery oceľových konštrukcií majú za účel ochrániť nosníky a oceľové konštrukcie budov v prípade vypuknutia požiaru. S požiarom sa spája aj zvýšená teplota v objekte. Tá dokáže poškodiť až nenávratne zničiť oceľové konštrukcie. Častá je strata nosnosti až úplná deformácia oceľových konštrukcií budov. Neraz je preto po požiari potrebné celú budovu zrútiť.

Práve protipožiarne nátery oceľových konštrukcií sa postarajú o oddialeniu straty stability a pevnosti oceľových konštrukcií pri vypuknutí požiaru či pri iných príčinách zvýšenia teploty v budove. Pri náraste teploty na hodnotu 180 – 200 °C vďaka protipožiarnym náterom oceľových konštrukcií automaticky prebehne špeciálna chemická reakcia. Tá niekoľkonásobne zväčší objem oceľových konštrukcií a zvýši ich pevnosť.

Prečo nepodceňovať dôležitosť protipožiarnych náterov oceľových konštrukcií

Protipožiarne nátery oceľových konštrukcií rozhodne nepodceňujte. Môžu ochrániť budovu aj váš majetok. Ich aplikáciu je vhodné realizovať hneď pri výstavbe objektu či realizácii konštrukcie. Postaráme sa o správne navrhnutie minimálnej hrúbky suchého náteru v súlade s dimenzačnou tabuľkou tak, aby váš objekt ostal pri požiari v bezpečí čo najdlhšie.

Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Pozrite si tiež naše ďalšie služby, ako napríklad realizácie v oblasti - liate podlahy, pancierové podlahy, epoxidové podlahy či priemyselné podlahy alebo služby v oblasti sanácie betónov. Sme tu pre vás.

Jakobyho 1 04001 Košice
tel.: +421908993908

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888