Obľúbené trapézové plechy

Obľúbené trapézové plechy

Už nielen škridla, ale hlavne trapézové plechy sa dostávajú stále viac do popredia. Ich využiteľnosť je nielen z pohľadu strešnej krytiny, ale aj ako vonkajší obklad pre rôzne typy stavieb. Odbornú montáž v kombinácii s dlhoročnými skúsenosťami realizujeme s ohľadom na váš rozpočet.

S kvalitnými trapézovými plechmi máte strechu aj vonkajší obklad

Nielen váš dom, garáž či iné stavby si zaslúžia kvalitné strešné krytiny od spoľahlivého dodávateľa. Prinášame vám poctivé trapézové plechy vhodné aj ako strešná krytina či vonkajší obklad. Ich použiteľnosť je vskutku široká. Sme firma, ktorá sa venuje výhradne montáži strešných krytín a s tým súvisiacich doplnkov. Montážam striech sa venujeme dlhé roky. Aj, preto vieme, že škridla je stále najpoužívanejšou strešnou krytinou. Posledné roky sa však do popredia dostávajú aj trapézové plechy, ktorých popularita prudko stúpa. Je to aj tým, že sa vyrábajú z hliníkového alebo oceľového plechu a majú veľmi dobrú tuhosť. Bez kvalitnej montáže však nesplnia svoj účel. Preto vám odporúčame ich výber, ako aj montáž vopred konzultovať.

Trapézové plechy s dlhou životnosťou

Všetky strechy si zaslúžia kvalitu. S našimi skúsenosťami v oblasti montáži strešných krytín na rôzne typy striech sme tá správna partia. Disponujeme nielen dlhoročnými skúsenosťami, ale aj potrebným vybavením, ktoré je pri montáži nevyhnutné. Akákoľvek strešná krytina je v našich rukách zmontovaná zodpovedne a profesionálne, tak, aby ste jej kvalitu čerpali, čo najdlhšie. Tak, ako aj trapézové plechy majú dlhú životnosť, tak je, aj ich profesionálna montáž dôležitou súčasťou životnosti. Vyberte si strešnú krytinu podľa svojich potrieb. Radi vám pomôžeme s výberom a odporučíme najvhodnejšie riešenie s ohľadom na váš rozpočet. Škridlu aj trapézové plechy s odbornou montážou dokážeme zmontovať na akékoľvek typy stavieb.

Budovateľská 890/20 93028 Okoč
tel.: +421905746124

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888