Bezpečnostné siete – to je ochrana voči pádu na staveniskách

Bezpečnostné siete – to je ochrana voči pádu na staveniskách

Bezpečnostné siete zabezpečia ochranu pracovníkov na stavenisku pred nepredvídateľným pádom. Na staveniskách je zvýšená bezpečnosť mimoriadne dôležitá. Riskovať sa naozaj neoplatí. Kvalitné bezpečnostné siete by vám preto rozhodne nemali chýbať.

Prečo používať bezpečnostné siete na staveniskách?

Kvalitné bezpečnostné siete sú zárukou ochrany voči nepredvídateľným pádom pracovníkov na stavenisku. Samozrejme, zachytia aj predmety, ktoré môžu padnúť z výšky čím chránia okolie stavby či ľudí pohybujúcich sa v okolí. Avšak, predovšetkým zvýšená bezpečnosť pracovníkov je vo výškach veľmi dôležitá. Okrem klasického istenia sú potrebné aj bezpečnostné siete, ktoré zabezpečia mäkký dopad v prípade pádu.

V našej ponuke nájdete bezpečnostné siete najvyššej kvality. Všetky nami ponúkané bezpečnostné siete zároveň spĺňajú normy EN1263-1. Zaistia zvýšenú bezpečnosť pri prácach vo výškach či na staveniskách pre pracovníkov. Nakoľko im umožňujú voľný pohyb a v prípade pádu ich spoľahlivo zachytia.

S bezpečnostnými sieťami dokážete zachytiť aj padajúci materiál

Bezpečnostné siete vám pomôžu zachytiť aj padajúci materiál. Je možné ich doplniť o rašlovú sieťovinu či PE kryciu plachtu. Tie zabránia prepadaniu malých predmetov alebo kúskov stavebného materiálu.

V našej ponuke nájdete bezpečnostné siete vo viacerých prevedeniach, ako napríklad systém S – ochranné siete s obvodovým lanom na horizontálne použitie, systém T – ochranné siete v konzolách na horizontálne použitie, systém U – ochranné siete v nosných konštrukciách pre vertikálne požitie a systém V – ochranné siete s obvodovým lanom na zavesenie pomocou šibeníc. V prípade otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Radi vám poradíme a pomôžeme s výberom. Pozrite si tiež našu širokú ponuku pre autoplachty, plachty na altánky alebo clony či vysokokvalitné žinenky. Sme tu pre vás.

Vysokoškolákov 3151 01001 Žilina
tel.: +421417637335

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888