Vyberte si hliníkové okná najvyššej kvality

Vyberte si hliníkové okná najvyššej kvality

Nami ponúkané hliníkové okná ALPLAST design s.r.o. sú zárukou najvyššej kvality a spoľahlivosti za výhodné ceny. Hliník je mimoriadne pevným a stabilným materiálom. Svoje akostné vlastnosti si zároveň udrží veľmi dlho bez povrchových zmien. Hliníkové okná tak nevyžadujú žiadnu špeciálnu starostlivosť či údržbu.

Aké výhody ponúkajú hliníkové okná?

Nami ponúkané hliníkové okná sú mimoriadne trvácne, odolné voči vonkajším poškodeniam či rýchlemu opotrebovaniu. Skvele sa hodia do domácností – ako okná do bytov či okná do domov, ale aj do firemných či kancelárskych priestorov. Hliníkové okná majú pekný estetický dizajn, ktorý je ľahko kombinovateľný s rôznymi farbami či inými materiálmi.

Nami ponúkané hliníkové okná ALPLAST design s.r.o v Nitre sú maximálne bezpečné. Hliník je tvrdým materiálom, ktorý sa len tak nepokazí. Hliníkové okná môžete použiť aj na veľké plochy – na balkóny a terasy či ako menšie okná do miestností. V prípade záujmu pre vás radi pripravíme kompletnú ponuku pre hliníkové okná a hliníkové dvere podľa individuálnych potrieb vášho bývania, firemného či súkromného priestoru.

Údržba hliníkových okien je veľmi jednoduchá

Nie len používanie, ale aj údržba hliníkových okien je veľmi jednoduchá. Na ich čistenie postačia bežné prípravky na okná. Neodporúča sa nepoužívať špongie, ktoré by ich povrch mohli poškriabať. Klasické čistenie zvládnete aj s jemnými hubkami nakoľko nečistoty sú z hliníkových okien ľahko odstrániteľné.

Podobne ako plastové okná z našej ponuky, tak aj hliníkové okná vám ponúkame vo viacerých dizajnových a farebných prevedeniach. Vybrať si môžete odtieň hliníkových okien, ktorý bude najviac ladiť k dizajnu vášho interiéru a exteriéru. S výberom hliníkových okien či iných produktov vám radi poradíme. Neváhajte nás kontaktovať alebo navštíviť v našej pobočke v Nitre. Sme tu pre vás.

Zlatomoravecká cesta 5 94901 Nitra
tel.: +421376583010

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888