Prenájom montážnej plošiny ako výborné rozhodnutie

Prenájom montážnej plošiny ako výborné rozhodnutie

Montážne plošiny nájdu uplatnenie tam, kde je potrebná práca vo výškach či nedostupnejších miestach (fasády, revízie, inštalácie, orezy, rekonštrukcie a rôzne montážne či stavebné zásahy). Sú efektívnou náhradou lešenia, ktoré si v porovnaní s plošinami žiada rozsiahlejšiu a zdĺhavejšiu montáž i skladanie. Plošiny vás dostanú do požadovanej výšky rýchlo, jednoducho a bezpečne. Keďže sú dosť drahé, populárny je prenájom plošiny na konkrétny čas.

Plošiny si žiadajú kvalifikovanú obsluhu

Montážne plošiny prispievajú k efektívnejším a bezpečnejším prácam vo výškach. Vďaka svojim rozmerom, flexibilite a mobilite sú ideálne na výškové práce v obciach, mestách, ako aj na malých, stredných či veľkých stavbách. Základným pravidlom pri ich užívaní je kvalifikovaná obsluha a výborný stav vozidla, čím predídete mnohým nepríjemnostiam. Pri umiestnení plošiny v blízkosti frekventovanejších miest, napríklad cestnej premávky, je často potrebné vybavenie povolenia na umiestnenie plošiny, ako aj zabezpečenie ohrozeného priestoru a umiestnenie príslušných informačných a výstražných tabúľ. Prvoradá je predsa bezpečnosť všetkých zúčastnených i náhodných okoloidúcich. Keďže kúpa plošiny je mimoriadne drahou záležitosťou, čoraz viac jednotlivcov i firiem uprednostňuje jednoduchšiu a efektívnejšiu cestu – prenájom plošiny.

Aké výhody ponúka prenájom plošiny

Montážne plošiny sú šikovnými pomocníkmi pri širokom spektre činností, avšak zvyčajne ich nepotrebujete, resp. nepoužívate pravidelne. Preto je rozumným riešením prenajať si ich na potrebný čas. Ide o pomerne lacnú spoluprácu – v porovnaní so zakúpením montážnej plošiny vo vlastnej réžii, čo si žiada uvoľnenie značného množstva financií z rozpočtu (často je potrebná hypotéka či iná forma výpožičky peňazí). Taktiež si nemusíte robiť starosti s hľadaním priestoru na jej celoročné garážovanie (nehovoriac o pravidelnej údržbe, servisovaní, výmene pneumatík či tankovaní plošiny). Ak stavíte na overeného prenajímateľa, tak máte garanciu, že prenajaté montážne plošiny budú v stopercentnom stave a okamžite pripravené na prácu vo výškach. Navyše sa nemusíte trápiť ani s ovládaním. Prenajímateľ vám presne ukáže jej používanie. Niektoré spoločnosti dokonca prenajímajú plošiny aj s vodičom – strojníkom s požadovanou kvalifikáciou. Nespornou výhodou je, že plošiny vám budú dovezené až na miesto určenia, čiže odpadajú aj starosti s ich presunom.

Ak hľadáte výhodný prenájom montážnej plošiny, Ján Író to zariadi. V jeho vozovom parku nájdete plošinu DA18-SOCAGE na podvozku IVECO DAILY. Prenájom je možný v Bratislavskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji (po dohode aj mimo týchto oblastí). V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať

Záleská cesta 141 /3 90045 Malinovo
tel.: +421903413880

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888