Efektívne zatepľovanie fasád má svoj význam

Efektívne zatepľovanie fasád má svoj význam

Všetko v živote má svoj význam a zatepľovanie fasád nie je žiadnou výnimkou. Na rozdiel od iných činností je efektívne zatepľovanie fasád považované za činnosť, ktorá vám zvyšuje kvalitu objektu. Od tepelného komfortu až po vizuálny či akustický. Vedeli ste, že zateplenou fasádou môžete dosiahnuť aj zníženie energetickej závislosti?

Ako na zatepľovanie fasád

Stavebný boom a moderné technológie už pojem zatepľovanie fasád poznajú. Nie je to nič nezvyčajné a táto činnosť na zvýšenie komfortu sa už pravidelne používa pri stavebných projektoch. Na Slovensku však máme množstvo budov, ktoré majú iba fasádu, avšak bez zateplenia. Zvýšiť komfort bývania, ale aj akéhokoľvek objektu by však nemalo stáť na jednotlivcovi. Nezabudnite na to, že zatepľovanie fasád by mali v prvom rade robiť odborníci. Určite sa nespoliehajte na domáceho kutila. Dodať vašej stavbe vyšší komfort nestojí málo, preto je vždy dobré sa obrátiť na ľudí, ktorí majú odborne preukázateľné výsledky. Ideálne sú aj referencie, vďaka ktorým si preveríte kvalitu zatepľovania fasád na rôznych objektoch. Nie nadarmo sa hovorí, že radšej dva krát meraj a raz rež.

So zatepľovaním fasád sa zvyšuje kvalita objektu

Je dobré zvýšiť kvalitu svojho bývania. Nielen pomocou dekoratívnych prvkov v interiéri, ale aj pomocou odbornej činnosti akou je zatepľovanie fasád, ktoré má skutočne široký dosah na zvýšenie komfortu. Klimatická kríza sa týka každého a aj pomocou zatepľovania fasád sa znižuje energetická závislosť budov. Kvalitne prevedené zatepľovacie systémy fasád majú veľký vplyv na tepelný, vizuálny a akustický komfort ako aj kvalitu vnútorného ovzdušia a požiarnu bezpečnosť. Akákoľvek rekonštrukcia budovy vám zateplením fasády zvýši celkovú kvalitu. Fasáda budovy tvorí najväčšiu plochu stavby, a preto sa významnou mierou podieľa na jej kvalite. V stavebnej oblasti pribúda stále viac ekologických zatepľovacích systémov, ktorých úlohou je znižovať energetickú závislosť. Spojte sa, preto s odborníkmi a vypýtajte si všetky informácie, ktoré z vášho bývania urobia ekologickú stavbu.

Nebojte sa zvýšiť si komfort svojho bývania, keď je dostupných toľko možností. Nemusíte to však robiť sami. Hlavne, ak sa jedná o takú špecifickú činnosť, akou je zatepľovanie fasád, ktoré je pre odborníkov z Fasády Tip Top jednoduchou záležitosťou. Sú to totiž špecialisti na modernú fasádu a s tým súvisiacu rekonštrukciu.


45 01826 Plevník - Drienové
tel.: +421903733139

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888