Stavby na kľúč na kľúč sú stále vyhľadávanejšie

Stavby na kľúč na kľúč sú stále vyhľadávanejšie

Stavby na kľúč sa tešia čoraz väčšej popularite, dalo by sa povedať, zo dňa na deň. I na Slovensku si koncept stavieb na kľúč zamilovalo mnoho ľudí. Je tomu tak najmä z dôvodu ich prvotriednej kvality, rýchlej výstavby a zabezpečenia komfortu či už pre bývanie alebo na iné rozličné účely. Stavby na kľúč sú trendom dnešných dní i budúcnosti. Zaujíma vás dozvedieť sa o nich niečo viac alebo zvažujete tiež ich výstavbu?

Prečo práve stavby na kľúč?

Stavby na kľúč sú jedinečné konceptom výstavby, ktorý je oproti výstavbe klasických murovaných domov podstatne jednoduchší, rýchlejší a zároveň stále efektívny. Ľudia sa najčastejšie obávajú, že stavby na kľúč nevydržia príliš dlho alebo nebudú dostatočne pevné, avšak opak je pravdou. Kvalitné stavby na kľúč od spoľahlivej stavebnej spoločnosti zabezpečujúcej takúto výstavbu vám vydržia desiatky rokov. Rýchle poškodenie či nestálosť stavieb na kľúč je tak jedným z nepravdivých mýtov.

Stavby na kľúč sú označované tiež ako stavebnicové modely. Ako prvé sú vyrobené jednotlivé panelové časti potrebné pre budúcu stavbu. Tieto panely sú následne osádzané a spájané do základovej dosky čoho výsledkom je rýchla a čistá stavba. Výstavba stavieb na kľúč prebieha veľmi rýchlo pričom najčastejšie sú takýmto spôsobom konštruované domy na kľúč, pri ktorých výstavba nepresahuje z pravidla zhruba 3 až 4 mesiace. Samozrejme, dĺžku výstavby môže ovplyvniť náročnosť projektu či jeho veľkosť. Pre bližšie informácie o odhadovanej dĺžke výstavby pre váš projekt kontaktujte stavebnú spoločnosť zabezpečujúcu výstavbu domov na kľúč.

Veľkou výhodou stavieb na kľúč je tiež ich cena, ktorá je oproti klasickým stavbám výrazne nižšia. Vďaka stavbe na kľúč ušetríte nemalé finančné prostriedky, ktoré môžete investovať do zariaďovania interiéru či dizajnu exteriéru. Stavby na kľúč vám tiež pomôžu šetriť energie, tento faktor oceníte najmä počas zimných mesiacov, kedy je vykurovanie nevyhnutné.

Z čoho sa vyrábajú stavby či domy na kľúč?

Je dôležité aby stavby na kľúč boli zhotovené z kvalitných materiálov. Dnes existuje množstvo spoločností, ktoré ponúkajú takúto výstavbu, avšak pozor. Zvoľte si stavebnú spoločnosť poskytujúcu výstavbu domov či stavieb na kľúč, ktorá ručí za kvalitu použitých materiálov a celkovej stavby. Materiály použité na stavbu na kľúč musia byť pred použitím testované a certifikované. Len s použitím kvalitných materiálov bude stavba naozaj kvalitná, spoľahlivá, bezpečná a odolná. Na výstavbu si vyberte spoločnosť, ktorá má najmä akostné recenzie od predošlých zákazníkov a s výstavbou na kľúč má dostatok skúseností.

Naša spoločnosť KÓŇASTAV s.r.o. zabezpečuje realizáciu kompletného stavebného procesu. Špecializujeme sa na stavby viacerých druhov, najmä na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu rôznych stavieb a výstavbu rodinných domov na kľúč. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Hlavná 35 94107 Veľký Kýr
tel.: +421356593044

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888