Fasády s dlhodobou životnosťou

Fasády s dlhodobou životnosťou

Investícia do modernej fasády so zateplením prináša výsledky už po pár dňoch. Kvalitne zateplený objekt s novou fasádou vás nepoteší iba na pohľad. Jeho výsledok poteší aj vašu peňaženku a vy to pocítite priamo pri využívaní samotného objektu. Nech už plánujete výstavbu alebo rekonštrukciu vedzte, že fasády s dlhodobou životnosťou tu zostanú aj po vás.

Ako na fasády, ktoré vydržia za každého počasia

Na území celého Slovenska ešte stále nájdeme množstvo budov, ktorých fasády, to už jednoducho povedané, majú za sebou. Svojim vizuálom jasne dávajú najavo, že je načase ich obnoviť. Niektoré z nich sú dokonca v dobrom vizuálnom stave, ale po stránke technickej a úspornej to tak už nevyzerá. Ako, teda na fasády, ktoré vydržia a nezľaknú sa aj náhlych výkyvov počasia? Základným kameňom kvalitnej fasády je materiál. To však nestačí. Môžete mať kvalitný materiál, ale ak pochybíte pri realizácii či samotnom technologickom postupe celá práca vyjde nazmar. Pamätajte, že tepelno-technický posudok by mal byť súčasťou každej realizácie zateplenia objektu. Budete tak mať istotu, že výsledkom bude nízka spotreba. Fasáda bez zateplenia je ako sliepka bez vajíčka, preto vždy uvažujte nad zateplovaním fasád.

Zatepľovanie fasád prináša úsporný benefit pre vaše peňaženky

Mať fasádu, ktorá je síce pekná, ale nezateplená nedáva veľký zmysel. Ak sa už púšťate do rekonštrukcie či samotnej výstavby myslite na to, že kvalitné zateplenie v spojení s modernou fasádou poteší nielen vás samotných, ale hlavne vašu peňaženku. Dnešné moderné materiály dodávajú totiž objektom nielen pekný vizuálny vzhľad, ale najmä ohodnotenie z pohľadu energetickej triedy. Cieľom je tak využiť všetky dostupné materiály a techniky k maximálnej úspornosti objektu. Zateplovanie fasád je z pohľadu životnosti veľký benefit, ktorý dokáže ušetriť nemalé finančné prostriedky. Pri výbere fasády si však dobre premyslite akú omietku zvolíte. Skutočných profesionálov v oblasti realizácie zateplovania fasád spoznáte aj podľa toho, že vám urobia vizualizáciu, a tak budete presne vidieť, ako bude váš objekt vo finále vyzerať.

Pri výbere fasády sa neváhajte poradiť s odborníkmi, ktorí majú nielen dlhoročné skúsenosti, ale aj potrebné certifikácie na jednotlivé úkony. Skúsení odborníci, akých nájdete aj v spoločnosti Fasády Tip Top, ktorá sa zaoberá zateplovaním a rekonštrukciami, vám ochotne poradia a vysvetlia celý proces zateplovania objektov.

45 01826 Plevník - Drienové
tel.: +421903733139

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888