Kvalitné architektonické služby zabezpečia profesionáli

Kvalitné architektonické služby zabezpečia profesionáli

Kvalitné architektonické služby budete určite potrebovať ak ste sa rozhodli stavať dom alebo akúkoľvek inú stavbu, ktorá nemá byť katalógového charakteru. Dôležité je vybrať si spoľahlivého architekta či architektonickú kanceláriu, ktorá vám zabezpečí komplexné architektonické služby a pomôže premeniť, často nie celkom jasné, predstavy na profesionálne projekty a vhodne k nim vypracuje potrebnú projektovú dokumentáciu.

Ako zabezpečiť komplexné architektonické služby?

Výber toho správneho architekta či architektonickej kancelárie nie je vôbec jednoduchý. Na trhu je ich veľa, ešte pred tým ako svoj projekt zveríte do niekoho rúk, zaujímať by vás mala škála služieb, ktoré poskytuje a ich kvalita. Rozhodovať sa len na základe najnižšej ceny sa neopláca. Aj tu platí, že dobrá kvalita by mala ísť ruka v ruke s primeranou cenou. Príliš nízka cena za architektonické služby sa môže odraziť v budúcnosti na vyšších nákladoch. Kvalitnú architektonickú kanceláriu spoznáte aj na základe recenzií zákazníkov a podľa portfólia už realizovaných zákaziek.

Výber architekta je kľúčovým bodom pre realizáciu akéhokoľvek budúceho stavebného projektu. Práve on má úlohu zadefinovať dôležité parametre pre vašu stavbu. Zohľadniť musí ich funkčnosť aj estetickosť. Musí zadefinovať napríklad životnosť stavby, odhadnúť čas výstavby, jej náročnosť či použitie vhodných technológií a samozrejme aj konečnú cenu. Práve konečná cena úzko súvisí s prácou architekta, ktorý ju dobrým návrhom dokáže výrazne redukovať. Oslovenie kvalitného profesionála by ste nemali podceniť .

Ako si vybrať architekta či architektonickú kanceláriu, ktorá vám bude vyhovovať?

Ako jeden zo základných faktorov pri výbere treba zohľadniť osobitý štýl každého architekta. Je jedným zo základných znakov, ktorý odlišuje ich práce na prvý pohľad. Roky praxe sa u tých skúsenejších podpíšu aj na akomsi osobitnom prejave a charakteristických črtách, ktoré vkladajú do svojich prác. Takýto rukopis architekta by vám mal vyhovovať. Samozrejme, architekt dokáže projekt prispôsobiť vašim požiadavkám, avšak minimálne by ste si mali pozrieť jeho predošlé práce alebo si zistiť či už realizoval projekt podobný tomu vášmu.

Architektonická kancelária JEGON, s.r.o. vám ponúka komplexné architektonické služby projektovania občianskych a priemyselných stavieb s inžinierskými službami spojenými s prípravou a realizáciou stavieb, ako aj základné vizualizácie s možnosťou prezerania 3D modelu a výkresy pre investora vo formáte DWF s možnosťou komunikácie vložením poznámok ale komentárov investorom do výkresov cez webové rozhranie aplikáciou Autodesku. Pokiaľ hľadáte kvalitné architektonické služby a priateľský prístup na jednom mieste, sme tu pre vás.

Š. Kukuru 1102 /12 07101 Michalovce
tel.: +421566433457

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888