Maliarske práce zmenia váš domov na nepoznanie

Maliarske práce zmenia váš domov na nepoznanie

Kvalitné maliarske práce dokážu zmeniť vaše bývanie celkom na nepoznanie. Vďaka skúseným maliarom sa steny vášho domu rozžiaria a budete sa v ňom cítiť omnoho príjemnejšie. Vďaka maliarskym prácam je možné na steny nakombinovať i viaceré farby či dokonca rôzne ornamenty, presne podľa vašich predstáv. Už sa nemusíte obávať, že pri svojpomocnom maľovaní stien bude výsledok celkom iný ako ste očakávali či, že namiešate celkom iný farebný odtieň než ste plánovali.

Maliarske práce zverte do rúk profesionálnym maliarom

Maliarske práce patria do rúk maliarom. Aj keď sa môže zdať, že vymaľovať jednu či dve steny dokáže každý, nie je tomu celkom tak. Samozrejme, už asi takmer každý si aspoň raz vyskúšal maľovanie stien či už doma alebo ešte v škole, keď sa na maľovanie zložila celá trieda a steny sa poctivo maľovali po skončení vyučovania. Maľovanie ste pravdepodobne zvládli, avšak asi každý uzná, že výsledok nebol porovnateľný s prácou skúseného maliara.

Maliarske práce nie sú v konečnom dôsledku len o samotnom namaľovaní stien či ich pretretí iným odtieňom farby. Je podstatné ohodnotiť farebný základ a povrchové vlastnosti steny. Farba sa na stenu nemôže nanášať donekonečna a pred samotným náterom treba stenu častokrát poriadne vyčistiť a očistiť špachtľou tak, aby sa farba za pár týždňov nezošúpala. Maliar tiež musí dávať dobrý pozor na farebné odtiene , ktoré používa a vedieť zakaždým namiešať presne rovnaký farebný odtieň, aj ak sa mu farby minie ešte pred vymaľovaným všetkých stien.

Aké farby pri maľovaní voliť pre vaše bývanie?

Pokiaľ sa obrátite na skúsených maliarov, maliarske práce prebehnú celkom hravo a maliari vám dokonca poradia vhodné farby pre vaše bývanie. Samozrejme, konečné slovo máte vy a je len na vás pre aké farebné odtiene sa rozhodnete. Nie je na škodu poznať napríklad filozofiu farieb a ich pôsobenie na vnímanie a pociťovanie človeka.

Farby sa vo všeobecnosti delia na teplé a studené. Medzi teplé sa radia napríklad farby ako modrá, fialová, sivá, biela či zelená. Tieto farby pôsobia upokojúco a priestor dokážu pocitovo ochladiť. Medzi teplé farby sa zas radí napríklad žltá, červená či oranžová. Tieto farby pôsobia hravo a energeticky. Farby v interiéri by ste mali vhodne voliť k atmosfére, ktorú chcete aby interiér vyžaroval. Napríklad do detskej izby detí sa hodia skôr pestré farby, ktoré však výrazne neprovokujú a nepútajú na seba pozornosť, napríklad svetlé odtiene žltej, zelenej či oranžovej. Do obývacích priestorov sa zas hodia pokojné neutrálne farby, napríklad béžová, piesková či krémová farba. Do každého priestoru sa hodí niečo iné, o radu poproste spoločnosť zabezpečujúcu maliarske práce u vás doma.

Naša spoločnosť KOVÁCS & SYN vám ponúka profesionálne maliarske práce v Bratislave a okolí už 32 rokov. V prípade záujmu o maliarske či iné nami ponúkané služby nás neváhajte kontaktovať.

Korytnická 9380 /23 82107 Bratislava
tel.: +421904826806

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888