Solárne panely - ako pomocou nich ušetriť

Solárne panely - ako pomocou nich ušetriť

Počas uplynulých rokov prešli solárne panely veľkým vývojom. Pri fotovoltaike ide o premenu energie získanej zo slnka na elektrickú energiu. Táto energia môže byť ďalej využívaná v domácnosti na nekonečne veľa spôsobov. Vaša domácnosť sa tak môže stať do istej miery nezávislou. Ktoré kombinácie pri solárnych paneloch stoja za zváženie. Dočítajte sa viac.

Solárne panely v kombinácií s tepelným čerpadlom

Fotovoltaika funguje najmä na ekologickom princípe a je obnoviteľná. Preto má niekoľko výhod, ktoré ušetria vaše financie. Pri spolupráci niektorých energetických zariadení so solárnymi panelmi vám môže vzniknúť zaujímavá kombinácia. Práve pomocou tejto kombinácie sa vám dokáže vrátiť vaša nemalá investícia do solárnych panelov.

Najmä v prípade novostavieb je veľmi obľúbeným zdrojom tepla práve tepelné čerpadlo. Tepelné čerpadlo pracuje na pohon kompresora a vlastného čerpadla. Jeho najväčšou výhodou je veľmi malá spotreba energie elektrického charakteru. V zime dokážete fungovať takmer úplne bezplatne, ak ide o vykurovanie a ohrev vody. Solárne panely sa vám o to radi postarajú, pretože elektrická energia sa získava práve vďaka nim. Kombinácia solárnych panelov a tepelného čerpadla však prináša výhody aj v letnom období. Postarajú sa vám aj o vychladenie vašej miestnosti. Tým pádom, počas celého roka dokážete túto kombináciu solárnych panelov s tepelným čerpadlom plne využívať.

Ušetrite pri kombinácií solárnych panelov a podlahového kúrenia

Doba, v ktorej žijeme nám prináša množstvo výhod, ktoré dokážeme zužitkovať. Práve preto nie je na škodu zamyslieť sa nad rôznymi kombináciami v domácnosti, ktoré vám ušetria financie. Tak, ako sme vám ukázali cestu pri kombinácií tepelného čerpadla so solárnymi panelmi, tak takisto sa dá ušetriť aj pri kombinácií podlahového kúrenia a solárnych panelov.

Podlahové kúrenie je dnes perfektný spôsob, ako si vykúriť vašu domácnosť. Teplo ide od nôh a pokiaľ máte príjemnú teplotu na nohách, nebude vám zima. Pri deťoch sa to ukazuje ako ideálne zvolený spôsob, ako zabezpečiť, že neprechladnú. Pri podlahovom kúrení sa inštaluje elektrické kúrenie priamo pod vaše podlahy. Zohrievajú sa teda oveľa väčšie plochy a tým pádom je aj elektrická energia väčšia a jej odber takisto o niečo vyšší. Vaše výdavky dokážete minimalizovať opäť vďaka solárnym panelom, z ktorých sa prijíma elektrická energia. Ušetrite vďaka inteligentným solárnym panelom. Teplo domova a to doslovne je veľmi dôležitým faktorom.

Sme ANAVEK spol. s r.o. firma, ktorá sa zaoberá najmä kompletným strešným sortimentom pre vás. V zastúpení našej firmy vám poskytujeme aj solárne panely. V súčasnosti fungujeme na celoštátnej a regionálnej úrovni. Neváhajte a navštívte našu stránku anavek.sk alebo pokojne zavolajte. Sme ochotní vám podať poradenstvo aj po telefonickom dohovore. Kontaktujte nás už dnes.

Štefánikova 3348 08501 Bardejov
tel.: +421544748896

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888