Výroba plastových obalov – stavte na riešenia na mieru

Výroba plastových obalov – stavte na riešenia na mieru

Ak výroba plastových obalov, tak v réžii expertov z REMAPLAST, s. r. o. Zakladáme si na kvalite v každej fáze výroby. V prípade záujmu nás stačí kontaktovať. Následne spracujeme vaše požiadavky a vypracujeme cenovú ponuku na mieru. Po odsúhlasení bude spustená výroba plastových obalov.

Prečo výroba plastových obalov do nás?

Máme priestory vybavené prvotriednymi mechanizmami a technologickým príslušenstvom. Materiály k spracovaniu, ktoré si žiada výroba plastových obalov, odoberáme od overených dodávateľov. Samozrejmosťou sú vyškolení pracovníci. Aj vďaka nim prebieha výroba plastových obalov bez chýb a načas – čo klienti mimoriadne oceňujú. Veľký dôraz kladieme na pravidelné kontroly aj testovanie. Výsledkom nášho úsilia je výroba plastových obalov v najvyššej kvalite, ktorá zodpovedá aj medzinárodne uznávaným štandardom. Zakladáme si na konzultáciách. To znamená, že s klientmi podrobne preberieme ich požiadavky, na základe ktorých sa pokúšame navrhnúť a odporučiť čo najlepšie riešenie. Podobne postupujeme aj pri spoluprácach zameraných na technické plasty či termoformingové fólie). Dodáme, že konzultácie sú bezplatné.

Rozumná cena za výrobu plastových obalov

Výroba plastových obalov (podobne ako výroba plastových dielov) sa u nás vyznačuje individuálnym prístupom pri každej spolupráci. Zakaždým máme na mysli funkciu obalov – chrániť produkty pred poškodením či iným znehodnotením. A to obzvlášť pri preprave či inej manipulácii s produktom / tovarom. Naša výroba plastových obalov ponúka riešenia, ktoré vedú k ochrane produktov pred zmenou ich kvality a kvantity, ako aj k zabezpečeniu hygienickej nezávadnosti. Všetky detaily s vami podrobne prejdeme (telefonicky, mailom, príp. osobne na našej prevádzke v Šamoríne – Šámote). Následne navrhneme plastové obaly za rozumnú cenu, ktoré sú šité na mieru vašim potrebám. Radi by sme zdôraznili, že naša výroba plastových obalov dbá na ich súlad s požiadavkami na vplyv na životné prostredie.

Naše portfólio tvorené plastovými obalmi, termoformingovými fóliami či technickými plastami dopĺňa technická guma. Tešíme sa na spoluprácu.

Prečítajte si tiež:

Kopčianska 15 85101 Bratislava
tel.: +421263830993

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888