Ako prebieha odborná dezinsekcia a akého hmyzu vás dokáže zbaviť?

Ako prebieha odborná dezinsekcia a akého hmyzu vás dokáže zbaviť?

Dezinsekcia realizovaná odborníkmi je určite skvelou voľbou v prípade, ak sa u vás doma, či vo firemných priestoroch premnožil akýkoľvek druh hmyzu. Často sa stáva, že sa dôsledkom zlého skladovania potravín alebo miestnych podmienok premnožia v priestoroch mravce, ploštice, pavúky, roztoče, osy, šváby, blchy či ploštice. Práve vtedy by ste dezinsekciu priestorov mali rozhodne zveriť do rúk odborníkov.

Realizácia dezinsekcie profesionálmi

V obytných, poľnohospodárskych či priemyselných priestoroch sa najčastejšie rozširujú muchy, ovocné mušky, blchy, roztoče, ploštice, komáre, sršne, mravce, rybenky alebo šváby. Ak ste zaznamenali vo vašich priestoroch zvýšený výskyt niektorého druhu uvedeného hmyzu a už ste na ne skúsili všetko, pravdepodobne to znamená len jedno – budete potrebovať dôkladnú dezinsekciu.

Dezinsekcia priestorov realizovaná odborníkmi vás zaručene a natrvalo zbaví rôznych druhov hmyzu, ktoré dokážu spôsobiť nie len škody na majetku, ale taktiež i rôzne zdravotné komplikácie. Vďaka dezinsekcií priestorov sa vyhnete respiračným problémom, alergickým reakciám, nepríjemným štípancom a ďalším zdravotným problémom, ktoré tieto druhy hmyzu spôsobujú.

Profesionáli realizujú dezinsekciu rýchlo, účinne a efektívne. Keďže dezinsekciu realizujú pravidelne, disponujú certifikovanými chemickými látkami, ktoré sú určené na konkrétne druhy hmyzu. Takéto prostriedky dezinsekcie sú pre človeka či domáce zvieratá zdravotne nezávadné a zároveň účinne eliminujú rôzne druhy hmyzu.

Ďalšou zbraňou odborníkov na dezinsekciu sú rokmi overené pracovné postupy a dlhoročné skúsenosti. V prvom kroku dezinsekcie tak odborníci jednoducho lokalizujú liahne hmyzu a aplikujú spomínané chemické látky na ich elimináciu. Vďaka skúsenostiam dokážu realizátori dezinsekcie taktiež presne určiť potrebné množstvo opakovaní dezinsekcie.

Akých druhov hmyzu vás zbaví dezinsekcia?

Dezinsekcia realizovaná odborníkmi vás natrvalo zbaví rôznych druhov hmyzu, ktoré znepríjemňujú alebo ohrozujú život v interiéri ale aj exteriéri. Práve preto sa realizuje interiérová ale aj exteriérová dezinsekcia.

Interiérová dezinsekcia eliminuje predovšetkým šváby, muchy, ploštice, mravce, mole či roztoče. Úlohou exteriérovej dezinsekcie je zase vyhubiť múch, sršňov a osí. Dezinsekcia sa realizuje buď chemickými postrekmi, alebo práškovými násadami, prípadne tiež suchou parou s teplotou až 200°C. Parný lúč s vysokou teplotou účinne odstraňuje hmyzotvorné zárodky, vajíčka alebo larvy ploštíc, mravcov, múch, osí, sršňov, včiel a ovadov.

Aj profesionáli z De-Aqua s.r.o. pre vás zabezpečia profesionálnu dezinsekciu vonkajších aj vnútorných priestorov. Zaoberáme sa taktiež deratizáciou, teda elimináciou rôznych druhov hlodavcov a dezinfekciou priestorov. Neváhajte a prezrite si našu webovú stránku, alebo nás v prípade záujmu kontaktujte ešte dnes.

Nám. protifašistických bojovníkov 1706 /2 03601 Martin
tel.: +421907875452

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888