Samolepiace fólie - aký je ich význam a využitie v reklame?

Samolepiace fólie - aký je ich význam a využitie v reklame?

Samolepiace fólie sú skvelý spôsob, ako upozorniť potenciálnych zákazníkov na existenciu vašej prevádzky. Vďaka kvalitnej tlači a použitým materiálom sú samolepiace fólie vhodné do interiérov aj exteriérov. Zároveň, existuje viacero druhov samolepiacich fólií, preto si zaručene vyberiete aj vy. Zistite všetko o výhodách a typoch samolepiacich fólii v nasledujúcich riadkoch.

Aké prednosti ponúkajú samolepiace fólie?

Samolepiace fólie sa aplikujú predovšetkým na sklo výkladov predajní. Okrem toho ich môžete využiť aj na polep firemných automobilov, reklamných tabulí či iných rovných plôch, čo z nich robí univerzálny propagačný prostriedok.

Jednotlivé nápisy sú vyrezávané špeciálnym rezacím plotrom, ktorý zaručuje presnosť. Samolepiace fólie sú vyrábané z kvalitných materiálov, ktoré sú farbostále a odolné. Vďaka kvalitným materiálom ponúkajú samolepiace fólie aj dlhú životnosť.

V prípade umiestnenia samolepiacich fólií do exteriéru môžete ich životnosť predĺžiť aplikáciou laminovacej UV ochrannej fólie. Napriek mnohým atraktívnym vlastnostiam sú samolepiace fólie finančne nenáročné, čo z nich robí ešte atraktívnejší reklamný prostriedok.

Aké druhy samolepiacich fólií existujú?

V súčasnosti máte na výber viacero druhov samolepiacich fólií. Najekonomickejšia voľba je 3-ročná monomerická fólia. Je vhodná do interiéru aj exteriéru, napríklad ako polep výkladov, výstavných tabúl a rôznych rovných plôch. Aby ste zaručili perfektný vzhľad týchto samolepiacich fólií aj po dlhšom čase, je vhodné aplikovať na ňu laminovaciu UV ochrannú fóliu.

Ďalším typom samolepiacich fólií je 5-ročná polymerická fólia, ktorá sa vyznačuje dlhšou životnosťou. Jej aplikácia je taktiež možná v interiéri aj exteriéri. Okrem polepov výkladov a tabulí je však takáto samolepiaca fólia vhodná aj na polep zaoblených predmetov a stredne náročný polep výkladov, automobilov či kamiónov. Je ideálnou voľbou pre polep hliníkových sendvičov obchodných centier a výrobných hál. Pre náročný celopolep automobilov a kamiónov je správnou alternatívou 8-ročná liata samolepiaca fólia.

Veľmi obľúbenou voľbou je tiež perforovaná alebo dierkovaná ONE WAY VISION fólia, ktorá sa najčastejšie využíva na polep sklenených plôch výkladov, okien autobusov ako aj osobných a nákladných automobilov.

U nás v NEON Okaver sa špecializujeme na digitálnu tlač kvalitných samolepiacich fólií. Okrem toho u nás nájdete i neónové reklamy, svetelnú i nesvetelnú reklamu. Naša ponuka zahŕňa bannery, LED displaye, totemy, svetelné výstrče a rôzne LED osvetlenia. Neváhajte a prezrite si našu webovú stránku alebo nás kontaktujte. Pripravíme pre vás cenovú ponuku na mieru.

12 95615 Kovarce
tel.: +421911149775

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888