Viete na čo slúži vodné chladenie nápojov?

Viete na čo slúži vodné chladenie nápojov?

Vedeli ste, že aj na chladenie a stáčanie nápojov či piva je možné využiť vodu? Unikátne vodné chladenie je zariadením, ktoré sa postará o chladenie vašich obľúbených nápojov a piva. Už žiadny ľad do nápojov. Vyskúšať by ste mali vodné chladenie za pomoci jedinečného prístroja, ktorý nápoje dokonale vychladí. So servírovaním či podávaním obľúbeného nápoju tak nemusíte čakať, vychutnať si ho môžete doslova kedykoľvek.

Čo je to vodné chladenie?

Chladené nápoje si rád vychutnáva každý a to nie len počas leta. Vodné chladenie je unikátnym princípom chladenia, vďaka ktorému je možné disponovať chladnými nápojmi kedykoľvek vám prídu na chuť. Napríklad také teplé pivo by nevypil asi nikto. K vybraným nápojom sa jednoducho viaže chlad. Nie len počas leta na osvieženie ale celoročne si môžete vychutnávať studené nápoje vďaka zariadeniu na vodnému chladenie.

Prístroje na vodné chladenie sú určené predovšetkým na chladenie a stáčanie nápojov, najmä piva. Prístroj nápoje ochladzuje priamo v nerezových rúrkach výmenníkov vo vnútri prístroja. Ich vstupy a výstupy sú v závislosti od typu chladiča umiestnené na bočnom alebo hornom paneli prístroja. Zároveň, chladiace rúrkové vlnovce prístroja na vodné chladenie sú spolu s nerezovým rúrkovým výparníkom uložené v chladiacej nádrži z nerezového plechu. Prístroj disponuje kontrolórom na strane chladičov, ktorý kontroluje výšku hladiny vody. Taktiež, pri manipulácii s chladičom slúži ako výpust z nádoby. Takúto alebo podobnú štruktúru majú kvalitné prístroje na vodné chladenie, ktoré by rozhodne nemali chýbať ani vám.

Aké sú nevyhnutné súčasti prístroja na vodné chladenie?

Okrem už spomínaných, nesmie v prístroji na vodné chladenie chýbať ani recirkulačné čerpadlo. Toto čerpadlo plní funkciu víriča vodného kúpeľa a zároveň zabezpečuje recirkuláciu chladenej vody. Práve vďaka nemu sú vybrané nápoje ochladzované komplexne a po celej dĺžke vedenia.

Výhodou je aj možnosť vami vybranej teploty v chladiacej nádobe a to za pomoci termostatu. Zároveň, termostat prístroja na vodné chladenie riadi tiež tvorbu ľadovej banky a slúži na akumulovanie chladu. Prístroj na vodné chladenie ako jedinečné zariadenie uľahčí a zefektívni chladenie nápojov aj u vás doma. Samozrejme, skvelým pomocníkom je aj v rôznych firemných priestoroch, v hotelierstve, v gastre či všade tam, kde sú chladené nápoje nevyhnutnosťou.

Naša firma SINOP ALFA, s. r. o. sa postará o profesionálnu výrobu, montáž, servis chladiacej techniky. Zabezpečíme návrh a montáž chladiacich technológií, stavbu mraziacich a chladiacich boxov alebo zmrazovačov, chladičov vody či iných špeciálnych aplikácií. V našej ponuke nájdete aj jedinečné prístroje na vodné chladenie. Neváhajte nás kontaktovať.


Bratislavská 196 /81 90201 Pezinok
tel.: +421336422255

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888