3 tipy pre jednoduché sťahovanie

3 tipy pre jednoduché sťahovanie

Sťahovanie vo väčšine prípadov predstavuje nadmerne stresujúcu situáciu. No nie je to pravidlo. Vďaka týmto radám sa viete bez problémov vyhnúť akejkoľvek nepríjemnosti spojenej so sťahovaním. Dokonca platí, že ak si pomôžete týmto spôsobom uľahčiť sťahovanie, rovnako tak pomôžete aj prepravcovi sťahovacej služby. Prečo? Čítajte ďalej.

Sťahovanie bez zbytočností

Ešte pred samotným sťahovaním a, ideálne, s dostatočným predstihom vám odporúčame spraviť si poriadny poriadok vo veciach. Divili by ste sa, koľko vecí, ktoré vlastníte, nikdy nevyužijete. Len to ešte neviete.

Bežné upratovanie či triedenie cenných a zbytočných vecí stojí na "cite". To znamená, že aj keď viete, že danú vec nikdy nevyužijete a zároveň si uvedomujete, že zaberá zbytočne miesto vo vašej zásuvke, nikdy sa jej nezbavíte.

Dôvodov môže byť viacero - príjemné spomienky spojené s daným predmetom, úctyhodný vek či pamiatka.

Pred takýmto "detoxom" vo veciach si položte otázku: "Dáva mi to niečo?". Otázka je kľúčová v tom, že ak daný predmet uchovávate len pre emócie, nie je to dôvod na jeho skladovanie.

TIP

Moderná doba prináša moderné riešenia. Preto, ak disponujete predmetom, na ktorý ste len takzvane citovo naviazaní, odfoťte si ho. Síce aj v zariadení zaberie nejaké miesto, vás ani vašu sťahovaciu službu nebude nijako obmedzovať pri sťahovaní.

Označenie krabíc uľahčí sťahovanie

V prvom kroku ste sa zbavili zbytočností a veríme, že ich bolo viac ako sa na prvý pohľad zdalo. To vám práve uľahčilo druhý bod, ktorým je triedenie a balenie vecí.

Preto si ich rozdeľte na jednotlivé kategórie (napríklad cennosti, papiere, kuchynský riad s koreničkami či oblečenie). Prehľad vo veciach uľahčí sťahovanie nielen vám, ale aj samotnej sťahovacej službe, ktorá si, naopak, bude triediť krabice podľa veľkosti či váhy.

Obstaranie kvalitnej sťahovacej spoločnosti

Mnohí sú presvedčení, že sťahovanie zvládnu na vlastnú päsť a nepotrebujú "sťahovákov". Málokedy sa to však obíde bez komplikácií a nakoniec ich predsa len zavolajú. Avšak, máloktorá sťahovacia firma pribehne hneď na zavolanie. Tu vzniká problém číslo 2.

Nikdy sa nespoliehajte len na seba! Iste viete, že aj keď máte všetko dopodrobna naplánované, takmer vždy sa nájde niečo, s čím ste nepočítali. A zvykne to byť práve maličkosť, ktorá zničí všetky ostatné plány.

Objednajte si teda včas cenovo dostupnú a spoľahlivú sťahovaciu firmu, vďaka ktorej bude vaše sťahovanie jednoduché, príjemné a najmä rýchle.

Firma MG sťahovanie ponúka služby v oblasti sťahovania či autodopravy, ale aj rôzne doplnkové služby, akými sú napríklad montáž a demontáž nábytku a to v okresoch Spišská Nová Ves, Kežmarok, Poprad a Levoča.


Hutnícka 2715 /14 05201 Spišská Nová Ves
tel.: +421907049417

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888