Sťahovanie nábytku bez stresu a zbytočných obáv

Sťahovanie nábytku bez stresu a zbytočných obáv

Firma Sťahovanie Profi – Slivka je expertom na sťahovanie nábytku v Bratislave. Garantujeme profesionálny prístup a nadštandardný servis vrátanie zabalenia nábytku do ochranných krabíc či fólii. Dokonalá znalosť ciest a uličiek hlavného mesta prispieva k bezpečnej preprave z miesta na miesto.

Profesionálne sťahovanie nábytku presne podľa dohody

Dbáme, aby sťahovanie nábytku prebehlo bez problémov. Aj preto vždy radi s klientom absolvujeme obhliadku sťahovaného miesta, aby bol náš tím čo najlepšie pripravený. Následne určíme presný termín aj proces sťahovania. Všetky dôležité detaily vrátane cenovej ponuky si môžeme dohodnúť osobne, príp. vám ich zašleme na e-mail. Naším cieľom je efektívne sťahovanie nábytku v dohodnutom termíne. Bez ohľadu na to, či sa sťahujete do centra Bratislavy, jej okolitých častí či blízkych miest. Každopádne, sťahovanie nábytku zabezpečíme nielen v rámci nášho hlavného mesta, ale celého Slovenska. Stačí nám adresa vyzdvihnutia a doručenia. Máme pobočky vo viacerých mestách, čiže realizujeme aj sťahovanie nábytku v Žiline, sťahovanie nábytku vo Zvolene, sťahovanie nábytku v Nitre, ale i v Banskej Bystrici či Košiciach.

Pomôžeme so sťahovaním nábytku, elektroniky a ostatného vášho majetku

Sťahovanie nábytku je kontrolované systémom CRM. Vďaka nemu náš sťahovací tím presne pozná svoje úlohy. Zaistíme sťahovanie nábytku (väčších aj menších kusov), ako aj rôzneho interiérového vybavenia, krehkých predmetov, klavírov, elektroniky, oblečenia, kníh a ostatného vášho majetku. Taktiež vám pomôžeme presťahovať externé zariadenie (gril, náradie, terasový nábytok a pod.). Sme experti na sťahovanie bytov, domácností, kancelárií, firiem a iných objektov. Vykonávame podporné činnosti pri technickom aj infraštruktúrnom facility manažmente. V prípade záujmu o naše služby nás kontaktujte.

Mládežnícka 17 96001 Zvolen
tel.: +421950333222

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888