Ako sa pripraviť na vypratávanie nehnuteľností?

Ako sa pripraviť na vypratávanie nehnuteľností?

Naše životné osudy bývajú nevyspytateľné a tak nám chtiac nechtiac postavia do cesty situácie, na ktoré sme vôbec ani len nepomysleli. Áno, sú to tie prípady, kedy sa pri zariaďovaní nového bytu, domu či kancelárie stretávame aj so starými vecami z doterajšieho bydliska či pracoviska. Aby sme sa vyhli zbytočným emóciám, to najdôležitejšie si pobalíme so sebou. A čo s tým nepotrebným? Jednoduché! Zveríme vypratávanie priestorov profesionálom.

Vypratávanie súkromných a komerčných priestorov

Pred samotným vypratávaním domu, bytu, podkrovia či pivnice je dôležité urobiť plán, ujasniť si, ktoré veci si chcete ponechať a ktoré sú na vyhodenie. Záleží aj na tom, čo zamýšľate s vyprataným objektom ďalej. Pokiaľ ho chcete uviesť do čo najlepšieho stavu, je vhodné vykonať aj dezinfekciu či deratizáciu. Ak ste sa rozhodli pre vypratávanie domu či bytu z dôvodu, že ho chcete prenajímať, je najideálnejší čas na drobné opravy či úpravy. Môžete vyčistiť koberce, umyť či vymeniť okná, prípadne sa môžete pustiť aj do náročnejších rekonštrukcií. Vypratávanie už zverte do rúk odborníkom, ušetríte si prácu aj čas. To isté platí aj pri vypratávaní firmy, skladu ale aj obecných budov. Tu vypratávanie predstavuje väčší objem prác. V prípade, že na vypratávanie oslovíte profesionálnu firmu, môžete pokračovať v činnosti bez výraznejších obmedzení.

Vypratávanie profesionálnou firmou a životné prostredie

Viete ako sa správne rozhodnúť pri výbere firmy na vypratávanie priestorov? Dôležitým faktorom je ochrana životného prostredia. Skutoční profesionáli sa postarajú o dokonalý servis. Ten predstavuje čistenie povál a podkroví, čistenie pozemkov a odvoz odpadu zo záhrad, výrub náletových drevín, ručné búracie a výkopové práce, odstránenie podláh, dlažby a obkladov, demontáž okien a zárubní, odstránenie priečok a stien, príprava nehnuteľnosti na rekonštrukciu a odvoz vzniknutého stavebného odpadu. To všetko s profesionálnym prístupom skúsených tímov. Stavebný odpad sa separuje na recyklovateľný, ktorý sa dá ešte využiť na ďalšie účely a nerecyklovateľný, ktorý nie je možné ďalej spracovať. Veci z vypratávania sa odvážajú do skladu na ďalšiu podrobnú separáciu. Minimalizovaním množstva odpadu sa znižuje negatívny vplyv na životné prostredie.

Firma Pavol Škotko  už druhé desaťročie pomáha ľuďom pri predaji, kúpe a údržbe svojej nehnuteľnosti. To čo sa vám môže zdrať nemožné, či skôr nočná mora, je pre nás každodenná práca. Ochrana životného prostredia je jeden z našich základných princípov, na ktorom staviame. Pracujeme pre vás, prinášame proklientský servis a snažíme sa pre vás splniť aj nemožné. Dochvíľnosť, spoľahlivosť, dodržanie termínov, neprekračovanie rozpočtu. Nie je miesto, ktoré po našej práci nie je čisté. Presvedčte sa, kontaktujte nás.

Hutnícka 2712 /8 05201 Spišská Nová Ves
tel.: +421903640759

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888